Kalenterit vuodelle 2022!

8 luovaa tapaa, jolla paperikalenteri päihittää sähköisen

01/11/2021

Paperikalenteri voi olla paljon muutakin kuin perinteinen ajanhallintatyökalu. Se voi oikeastaan olla juuri sitä, mitä ikinä siinä hetkessä kaipaatkaan. Voit antaa kalenterisi olla:

 

Inspiroija

Joskus unelmointi on tärkeämpää kuin suunnittelu. Mistä sinä unelmoit? Kirjaa unelmasi ja haaveesi kalenterin kansien väliin. Paperille kirjoitettuna niistä tulee entistä voimakkaampia. Tutkimuksen mukaan ne saavutetaan 42 % todennäköisemmin, kun ne kirjataan ylös paperille.

 

Arjen kirkastuttaja

Asioiden merkitseminen muistiin auttaa ymmärtämään omaa arkeaan toisella tavalla. Teemme paljon asioita itseltämme huomaamatta. Paperille kirjattuna arkisistakin asioista tulee näkyviä.

 

Päiväkirjan korvike

Kalenteri tarjoaa mahdollisuuden kirjata talteen tärkeimmät tapahtumat ja ajatukset. Jo muutama lause riittää.

 

Luovuuden lähde

Kaipaatko lisää luovuutta arkeesi? Sitä on helppo lisätä kalenteriin: piirrä ja käytä värejä, lisää sivuille esimerkiksi tarroja ja leikekuvia. Värien ja kuvien yhdistäminen tekstiin voi olla hyvin terapeuttista. Lisäksi se voi herättää uusia oivalluksia.

 

Dokumentoija

Kalenterin avulla voit dokumentoida, suunnitella ja seurata elämässäsi sillä hetkellä tapahtuvaa muutosta tai prosessia. Se voi liittyä esimerkiksi harrastukseen, perheeseen, remonttiin tai vaikka hyvinvointiin.

 

Lohduttaja

Kun elämä tuntuu hieman raskaammalta, voi pienten valopilkkujen kirjaaminen ja kuvittaminen tuntua hyvin lohduttavalta ja voimaannuttavalta. Vaihda ahdistavat tehtävälistat iloa tuoviin arkisiin huomioihin. Kaikki ruokkii kaikkea, niin positiiviset kuin negatiivisetkin asiat. Keskity siis ruokkimaan positiivista positiivisella!

 

Ajatusten selkiyttäjä

Mihin haluat elämässäsi keskittyä juuri nyt? Kirjaa ne asiat kalenteriin ja ehkä huomaat miten asiat selkeytyvät ja kirkastuvat.

 

Muistuttaja

Kalenterin perinteisessä käyttötavassa ei ole myöskään mitään vikaa, päinvastoin! Merkkaa sivujen väliin sovitut menot ja hoidettavat asiat. Näin vapautat tilaa muististasi uusille asioille.

 

Lähde: Kodinkuvalehti

Millainen kalenteri saa sinun päiväsi RCKaamaan?
RCK_icon_chevron_down
 1. Viherapila

  1010557

  Saatavilla heti
  RCK Seinäkalenteri A4 Maisema 2022
  11,95 €
 2. Viherapila

  1010575

  Tilapäisesti loppu
  RCK Pöytäkalenteri Lyyra 2022 A5
  17,80 €
 3. Viherapila

  1010561

  Saatavilla heti
  RCK Taulukkokalenteri Visio 2022 197x210mm
  0,25 €
 4. 1010576

  Saatavilla heti
  RCK Pöytäkalenteri Nova nide musta 2022 A5
  24,75 €
 5. Viherapila

  1056449

  Saatavilla heti
  Ajasto Seinäkalenteri Koirat, 2022 A3
  17,15 €
RCK_icon_chevron_down