Brändäämö

Anna meidän välittää viestisi!

Yritykset viestivät ja luovat ihmisille mielikuvia omilla brändeillään. Nykyään brändäys on paljon muutakin kuin näkyvä logo sillä pelkkä logo ja arvolupaus eivät enää riitää vaan ympärille on rakennettava yhtenäinen ilme läpi koko organisaation. Merkittävä osa brändiä on myös personoidut tuotteet ja asiakaslahjat.

 

Vahva ja erottuva brändi on yritykselle pitkän aikavälin kilpailuetu.

 

RCK Finlandin Brändäämö -palvelun lähtökohtana on ymmärtää asiakkaan brändi, tarpeet ja kohderyhmät, eli mitä tuotteilla halutaan viestiä. Palvelu kattaa ideoinnin ja suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa ja tämän jälkeen tuotannon sekä logistiikan - ja kaikki saman katon alta, luotettavalta toimijalta.  Laajimmillaan yhteistyömme tarjoaa verkkokaupasta tilattavan brändituotteiden kokonaisvalikoiman. Näin voimme taata kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun jakeluteineen. Palvelemme myös yksittäistilausten sekä erilaisten kampanjakokonaisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

 

  1. Yksittäistilaukset
  2. Kampanjakokonaisuudet
  3. Brändiä viestivä kokonaisvalikoima
  4. Henkilöstölahjat
  5. Messu- ja tapahtumamateriaalit

 

Esimerkki asiakkaamme valikoimaehdotuksesta

Mitä kaikkea brändituote voi olla?

Brändituotteiden suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana. Se voi olla räätälöityjä tuotteita, yrityksen eri tarpeeseen liikelahjoja, HR-muistamisia tai vaikka pieniä jakotuotteita. Kauniit sisustus- ja designesineet voivat olla ilon lähde toimistossa tai ikimuistoinen lahja kollegalle. Asiakaslahjat voivat olla persoonallisia, juuri saajalle sopivia kuten tyylikäs rannekello, retkeilysetti, luksuslakanat, vastuullinen kotimainen designtuote tai vaikka laadukas matkalaukku. Laajenna yrityksesi ilmettä erilaisiin painotuotteisiin kuten kirjekuoriin, teippeihin, tarroihin, kyniin ja kustomoituihin jakotuotteisiin.

 

Tylsältäkin kuulostava liikelahja voi olla ikimuistoinen! Parhaimmillaan brändituote on käytössä päivittäin ja muistuttaa antajastaan pitkään. Siihen pyrimme! Haasta meidät – Brändäämö ottaa haasteesta kopin!

If - keltanokkalippikset tekevät koulutiensä aloittavat näkyväksi liikenteessä

Kokonaisvaltainen yrityksen brändin, viestien ja arvojen tulkitsija – sitä olemme Brändäämössä.