Contour Unimouse

Contour Unimouse - moderni ja ergonominen!

03/08/2022

Viime vuosina on alettu kiinnittää entistä enemmän huomiota ergonomisiin työpisteisiin ja kipujen ehkäisyyn. Tietämys epäterveellisten työpisteiden negatiivisista vaikutuksista ja rasitusvammojen syntymisestä on lisääntynyt. Epäergonominen työskentelyasento voi aiheuttaa kipuja ja vammoja, kuten selkä- ja niskakipuja sekä rasitusvammoja.

 

Perinteinen tietokonehiiri on vanhanaikainen työväline modernissa ja ergonomisessa toimistossa, minkä vuoksi yhä useammat vaihtavat sen ergonomisempaan vaihtoehtoon. Unimouse on palkittu ergonominen pystyhiiri, joka tarjoaa modernin ja terveellisen vaihtoehdon perinteiselle hiirelle.

Unimouse mahdollistaa käden ja sormien rentoutumisen

Pitkäkestoisesti tietokoneella työskentelevät joutuvat todennäköisesti kärsimään vammoista sekä selkä-, niska- ja hartiakipujen kaltaisista vaivoista. Unimouse on moderni ja ergonominen tietokonehiiri. Unimouse auttaa minimoimaan rasitusvammojen aiheuttamaa kipua.

 

Vaihtelu on hyvän ergonomian kulmakivi. Vaihtelun ansiosta eri lihakset ja jänteet aktivoituvat työpäivän aikana, mikä vähentää staattisten ja epäterveellisten työskentelyasentojen haitallista vaikutusta.

Unimouse pystyhiiri

Unimouse on markkinoiden säädettävin yhden käden hiiri!

Kun Unimouse esiteltiin markkinoille, se oli kaikkien aikojen ensimmäinen säädettävä tietokonehiiri. Perinteisestä tietokonehiirestä poiketen Unimouse on pystyhiiri, minkä ansiosta se voidaan säätää käden luonnolliseen kulmaan. Lisäksi Unimousessa on erityinen peukalotuki, joka tukee käden luonnollista asentoa. Unimousessa on kuusi muokattavaa painiketta ja rulla, joihin voidaan määrittää eniten käyttämäsi toiminnot.

 

  • Unimousen muotoilun ansiosta kätesi ja sormesi pysyvät rentoina työpäivän aikana.
  • Unimouse on suunniteltu sekä vasen- että oikeakätisille.

Hanki Contour Designin Unimouse jo tänään!

Unimouse sopii kaikille käyttäjille, sillä siitä on saatavilla langaton ja langallinen malli niin oikealle kuin vasemmalle kädelle.