Faber-Castell Neon & Metallics

Go with the glow!

06/09/2021

Uusilla super cooleilla Faber-Castell merkintä- ja tekstiilikynillä koristelet arkisia asioita ja esineitä. Näiden kynien kanssa vain mielikuvitus on rajana. Tuunaatko farkut, t-paidan vai tyynyliinan upeilla Neon tekstiilikynillä? Vai koristeletko kännykän suojakuoren, kuulokkeet tai kahvimukisi Metallic ja Neon huopakynillä?

 

 

 

Faber-Castell Metallics huopakynät

 

Faber-Castell Metallic Markers

Faber-Castellin tykätty huopakynäsarja löytyy valikoimastamme nyt säteilevissä metalliväreissä. Metallic huopakynillä piirrät niin tummille kuin värillisille papereille, eikä tässä vielä kaikki. Kynät soveltuvat useimmille pinnoille, kuten esimerkiksi paperi, pahvi, lasi, muovi, metalli ja jopa kivi. Muste on vesipohjaista ja hajutonta. Ja kuivumisen jälkeen muste kestää tahra- ja vesiroiskeita. Metallic kynien musteesta saa myös vedenkestävän*, jos sillä koristellun asian voi laittaa 160°C uuniin 30 minuutiksi.

 

 

 

 

Faber-Castell Neon huopakynät

 

Faber-Castell Neon Markers

Neon huopakynien muste kestää kuivumisen jälkeen tahra- ja vesiroiskeita. Musteesta saa jopa vedenkestävän*, jos sillä koristellun esineen voi laittaa 160°C uuniin 30 minuutiksi. Jos kyseessä on muovia sisältävä esine, voi musteen vaihtoehtoisesti suojata läpinäkyvällä ja nopeasti kuivuvalla lakalla.

 

Neon huopakynien muste on hajutonta. Muste ei myöskään näy paperilla kirjoitettuna sivun toisella puolella. Huopakynien upeat neonvärit loistavat erityisen upeasti mattapintaisilla pinnoilla ja muste hohtaa jopa pimeässä. Jos et usko, niin sammuta valot ja kokeile! ;)

 

 

 

 

Faber-Castell Neon tekstiilikynät

 

Faber-Castell Neon tekstiilikynät

Upeat tekstiilikynät hohtavissa neonväreissä, yes please! Faber-Castellin tekstiilikynät soveltuvat erinomaisesti erilaisille kankaille. Voit tuunata, kirjoittaa tai piirtää kynillä esimerkiksi puuvillakasseihin, t-paitoihin tai sisustuskankaisiin. Musteen pitää antaa kuivua 24 tuntia tai vaihtoehtoisesti se voidaan silittää, jonka jälkeen tuunattu tuote on valmis käyttöön. Jälki on veden- ja pesun kestävä. 

 

*Ei voida laittaa tiskikoneeseen

Päästä luovuutesi valloilleen Faber-Castellin uutuuksilla!
RCK_icon_chevron_down
 1. Viherapila

  1056096

  Tilaustuote
  Faber-Castell Merkintäkynäpakkaus metallivärit 12 väriä/paketti
  12,10 €
 2. Viherapila

  1056176

  Saatavilla heti
  Faber-Castell Merkintäkynäsarja Neon 6 väriä/paketti
  6,20 €
 3. Viherapila

  1056174

  Saatavilla heti
  Faber-Castell Tekstiilikynä neon keltainen
  0,84 €
RCK_icon_chevron_down