God Morgon

God Morgon® - Parempiin aamuihin

17/05/2021

Hyvä aamu on alku hyvälle päivälle ja paremmalle arjelle. Päivän suunta alkaa hahmottua poikkeuksetta jo heti heräämisen jälkeen, ja siksi olisikin tärkeää pyrkiä tekemään aamuista parhaita mahdollisia. Arkiaamut ovat usein melko hektisiä, eikä aikaa varsinaisesti jää mihinkään ylimääräiseen. Kuitenkin vähän aikaisemmin herättämään laitettu kello vapauttaa aamuun vähän enemmän aikaa, joka taas mahdollistaa rauhallisen aamupalahetken ennen arjen askareita. 

 

Tuo ripaus viikonloppuaamujen taikaa arkeen God Morgon® täysmehuilla ja uusilla energisoivilla Wake Up -smoothieilla. 

 

Koko perheelle maistuvat God Morgon® täysmehut tekevät aamusta paremman täyteläisellä ja raikkaalla maullaan. Runsaasti C-vitamiinia sisältävät omena- ja appelsiinitäysmehut ovat lisä- ja säilöntäaineettomia ja makeus on peräisin vain käytetyistä hedelmistä.

 

God Morgon mehut ja smoothiet

 

2,5 dl:ssa God Morgon® Wake Up smoothieta on yhtä paljon kofeiinia kuin 1,25 dl kupillisessa kahvia. 

 

Uudella, täyteläisellä God Morgon® Wake Up -smoothiella aamu alkaa virkeästi. Smoothieissa on täyttävää kuitua hedelmistä, marjoista ja täysjyväkaurasta sekä piristävää kofeiinia vihreistä kahvipavuista.  2,5 dl:ssa Wake Up smoothieta on yhtä paljon kofeiinia kuin 1,25 dl kupillisessa kahvia. Vinkki: Jos et juo kahvia ja kaipaat aamuihin lisäboostia, on God Morgon® Wake Up -smoothie erinomainen vaihtoehto!

 

Meillä myynnissä olevat God Morgon® täysmehut ja Wake Up -smoothiet on pakattu 2,5 dl annospakkauksiin. Kokonsa puolesta ne ovat helppo ottaa mukaan välipalaksi niin töihin, opiskelemaan, harrastuksiinkin kuin kesän eri seikkailuihin.

 

Tutustu tuotteiden säilytysohjeisiin täältä.

Päivä alkaa hyvällä aamupalalla ja sen edetessä nautiskellaan terveellisiä ruoka-annoksia ja virkistäviä välipaloja, jotta jaksetaan pitkälle iltaan. Käy tutustumassa God Morgon® -resepteihin ja kokeile esimerkiksi tehdä appelsiiniohukaisia tai jäätelöä! Reseptit löytyvät tältä sivulta. 

God Morgon® - Parempiin aamuihin
RCK_icon_chevron_down
  1. 1055705

    Saatavilla heti
    God Morgon Smoothie Wake Up hedelmäinen 15x250 ml
    37,58 €
  2. 1055704

    Saatavilla heti
    God Morgon Smoothie Wake Up marjainen 15x250 ml
    37,58 €
  3. 1055703

    Saatavilla heti
    God Morgon Täysmehu omena 15x 250 ml
    21,52 €
  4. 1055706

    Saatavilla heti
    God Morgon Täysmehu appelsiini 15x250 ml
    21,52 €
RCK_icon_chevron_down