tiimi

Hae meille töihin!

26/01/2021

RCK Finland tarjoaa kaikki RCKaavan arjen elementit yhdestä osoitteesta. RCK Finland on kotimainen perheyritys, jonka juuret ovat aina 1930-luvulla asti. Tänä päivänä yritys tarjoaa perinteisten työpaikan tarvikkeiden lisäksi modernit tulostusratkaisut sisältäen laitteet ja tarvikkeet sekä niihin liittyvät palvelukonseptit. Digitaalinen kehitys esimerkiksi uuden verkkopalvelun muodossa ja uudet aluevaltaukset kuten mobiililaitteiden sekä kannettavien tietokoneiden tietoturvallinen datatyhjennyspalvelu ja tehdashuollettujen mobiililaitteiden myynti ovat arkeamme ja toteutamme niitä perinteitä kunnioittaen.


Yrityksessä työskentelee yli 70 ammattilaista taaten parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Yrityksen logistiikkakeskuksesta Vantaalta lähtee päivittäin reilu tuhat pakettia.  


RCK tulee omistajasukujen sukunimistä Rännäli, Campbell & Koskimo ja se kuvastaa myös yrityksen asennetta. Tarkoituksena on saada työ RCKaamaan, eli pitää huolta siitä, että ihmisillä on kaikki tarvittava sujuvan työn tekemiseen.

 

Haemme vahvistusta myyntitiimiimme

 

Asiakkuuspäällikkönä / Avainasiakaspäällikkönä vastaat osaltasi myynnistä asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla. Teet aktiivista uusasiakashankintaa sekä kasvatat ja kehität jo olemassa olevia asiakassuhteita. Nautit pitkäjänteisestä ja tuloksellisesta tuotteiden, ratkaisuiden ja palveluiden myyntityöstä. Seuraat aktiivisesti markkinoita ja etsit uusia mahdollisuuksia. Asenteesi oppia uutta, kehittyä ja ratkaista asiakkaiden haasteet menestyksekkäästi ovat tekemisesi keskiössä. 

 

Toivomme sinulta:

•    kokemusta ratkaisu- ja palvelumyynnistä sekä suunnitelmallisesta asiakastyöskentelystä, kokemus ICT-palveluiden myynnistä on eduksi 
•    kokemusta ja näyttöä sekä menestyksekkäästä uusasiakashankinnasta että asiakassuhteiden kehittämisestä
•    asiakkaiden liiketoiminnan ymmärtämistä
•    positiivista asennetta, tuloshakuisuutta ja luovaa ongelmanratkaisukykyä
•    oma-aloitteista, yrittäjähenkistä ja tavoitteisiin pyrkivää työskentelyotetta
•    tiimityöskentely-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja 
•    sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
 

Tarjoamme:

•    korkealaatuiset tuotteet ja palveluratkaisut vakavaraisessa perheyrityksessä
•    innostavan ja kehittyvän yrityskulttuurin, jossa arvostetaan työntekijöitä ja tarjotaan kehitysmahdollisuuksia asiantuntijana
•    vakituisen ja mielenkiintoisen työn sekä kilpailukykyisen palkkausmallin 

RCK asenne on oikeudenmukainen, reilu, vastuullinen ja avoin. Teemme töitä täysillä, mutta emme otsa rypyssä.

 

Hakuohjeet ja lisätiedot:
Tartu mahdollisuuteen ja laita CV sekä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@rckfinland.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti, kuitenkin viimeistään 15.2.2021.


Lisätietoja tehtävästä saat myyntijohtajaltamme Oliwer Campbell puh. 040 590 4408, perjantaina 29.1. klo 9.00 - 10.00 ja tiistaina 2.2. klo 9.00 - 10.00.