Hybridityö

Kaikki tarvittava RCKaavaan Hybridityöhön!

Työympäristöt ja työn tekeminen on muuttunut radikaalisti viimeisten vuosien aikana. Puhumme hybridityöstä, etätyöstä ja monipaikkatyöstä, kaikki nämä eri muodot ovat asettuneet meille normaaleiksi tavoiksi tehdä työtä. Monimuotoinen työn tekemisen malli tuo paljon mahdollisuuksia ja kehitys jatkuu koko ajan. Hybridityö ja uudet työmuodot edellyttävät kuitenkin uudenlaisia tapoja toimia sekä uuden ajan työvälineitä. 

 

Helppous, nopeus, luotettavuus, monimuotoisuus, tuottavuus ja tehokkuus, näitä ominaisuuksia yritykset ja työntekijät työvälineiltään nykypäivänä vaativat. Kuulokkeiden tulee sulkea ulkopuolinen melu pois keskittymisen takaamiseksi, näyttö pitää olla hyvin suojattuna vaikuttamatta ruudun käyttömukavuuteen, työvälineiden kuljettaminen paikasta toiseen pitää olla helppoa ja selkäystävällistä. Ohjelmistojen ja laitteiden käyttöönotto pitää sujua mutkitta kotona, ilman raskaita asennuksia. Tilaa ei ole aina paljoa, joten kompaktit ja tilaa säästävät ratkaisut ovat haluttuja.

 

Työskentele missä ja milloin vain laadukkailla työvälineillä.

IT- ja mobiili

Videoneuvottelut onnistuvat laadukkaan kameran, kuulokkeiden ja kaiutinpuhelimen avulla. Tästä osiosta löydät myös tärkeät mobiilitarvikkeet kuten suojakuoret ja erilaiset piuhat sekä laturit.

Ergonomia kotona ja toimistolla

Pidä huolta parhaasta työvälineestä - sinusta itsestäsi. Ergonomia kulkee mukanamme kaikkialle, etätyössä se usein pääsee unohtumaan ja huomaamatta työskentelemme huonossa asennossa tunteja. Onneksi jo pienillä muutoksilla on suuret vaikutukset.

Siivous ja hygienia

Terveysturvallisen arjen toimintatavat ja välineet kannattaa pitää mukana yrityksien ja henkilöstön jokapäiväisissä toiminnoissa. Hyvä hygieniasta huolehtiminen lisäävät tuottavuutta ja hyvinvointia, pidetään itsemme terveinä ja toimintakykyisinä.

Tehdashuollettu puhelin = vastuullinen valinta!

Valikoimastamme löydät uuden veroiset tehdashuolletut puhelimet. Jokainen puhelin on perusteellisesti huollettu ja asiantuntijoiden testaama. Tehdashuollettu puhelin ei ole sama asia kuin käytetty puhelin, huollossa puhelin pyritään saattamaan lähes uudenveroiseen kuntoon. Kaupastamme löydät myös kaikki oheistarvikkeet tehokkaaseen ja turvalliseen puhelimesi käyttöön - laturit, kaapelit, panssarilasit, suojakuoret.

Uusi elämä mobiililaitteelle!

Uudenveroinen, asiantuntijoiden testaama tehdashuollettu puhelin on vastuullinen valinta.

RCK Magazine HYBRIDITYÖ - kuvasto

Olemme koostaneet sinulle kattavan lukupaketin tämän päivän hybridityöstä. Laaja valikoima tuotteita hybridityön tekemiseen ja vinkkejä ergonomiasta aina hygieniaan saakka. Tutustu hybridityön maailmaan ja poimi teille parhaimmat tuotteet sekä vinkit.

RCK Magazine hybridityö -kuvasto