Värikkäät Post-it viestilaput

Ideasta toiseen värikkäillä Post-it® viestilapuilla!

07/07/2022

Ensin tuli ajatus, sitten toinen, kohta niitä on sata! Päässä pyörii usein miljoona asiaa samaan aikaan tai sitten ei yhtäkään. Molemmissa tapauksissa tuntuu, että ei saa kiinni kunnolla yhdestäkään. Tämä tilanne voi olla hyvin todellinen lomien jälkeen, kun aivot pitäisi asettaa taas työmoodiin. Post-it viestilaput auttavat järjestämään ajatuksiamme ja saamaan ajatukset takaisin paikoilleen. Uudet ihanat värit inspiroivat ja ilostuttavat meitä joka päivä.

 

Tiesitkö, että väreillä on suuri vaikutus mielialaamme ja tuotteliaisuuteemme? Esimerkiksi keltainen on energisoiva väri, joka nostaa mielialaa, vihreä ja sininen harmonisoivat, vakauttavat ja rauhoittavat, ja punainen aktivoi sekä tekee meistä tehokkaampia. Laajasta värien kirjosta löydät aina tilanteeseen sopivan värin.

Kirjoita listoja ja kuljeta mukana!

Pienet muistilaput kulkevat mukana kaikkialle ja niillä merkitset näppärästi kalenteriin tärkeimmät asiat.

Järjestä, tiedota ja muista!

Viestilapuilla voit luoda isojakin muistikarttoja erilaisille pinnoille.

Ideoi ja Inspiroidu!

Anna värien loistaa ja ideoiden tulla. Viestilappujen avulla mielikuvituksesi saa vapauden laukata.

Post-it® brändin tuotteet tukevat ajatusten muuttamista toiminnaksi ja teoiksi. Post-it® viestilapuille kirjaat selkeästi ajatukset, ideat sekä organisoit to-do -asiat. Viestilaput ovat helposti jaettavissa, siirrettävissä ja ne voidaan tarrapintansa ansiosta kiinnittää eri pinnoille aina uudelleen ja uudelleen. 

 

 

Mikä on se väri, jota sinä tarvitset juuri nyt?
RCK_icon_chevron_down
RCK_icon_chevron_down