joulu

Joulu tulee tänäkin vuonna. On aika muistaa tärkeitä henkilöitä.

Joulu on perinteisesti ollut hetki, jolloin muistetaan niin omaa henkilöstöä kuin muita tärkeitä sidosryhmiä. Tänä jouluna se on entistäkin tärkeämpää vallitsevan panepidemiatilanteen takia. Voi olla, että pikkujoulut jäävät juhlimatta, mutta räätälöity joululahja joko toimistolle tai suoraan kotiosoitteeseen toimitettuna lämmittää mieltä monin verroin. 

 

Olemme alle keränneet erilaisia ideoita yrityksesi lahjahankintaan. Tutustu ja ihastu! Me olemme täällä sinua auttamassa ja tekemässä joulustasi edes hieman kiirettömämpää. <3

Kauniita, hyödyllisiä ja kestäviä joululahjaideoita

Joululahja ilahduttaa saajaansa. Tämän päivän vastuullisessa maailmassa arvostetaan kestäviä, hyödyllisiä ja laadukkaita lahjoja. Ripaus joulun tunnelmaa on aina kuitenkin paikallaan, lahjoissakin.  Lahjan valinta voi olla kimuranttinen tehtävä tai sitten ei. Teimme siitä huomattavasti helpompaa luomalla kolme eri lahjakategoriaa: Helpot lähetettävät ja lahjakortit, Pehmeää ja lämpöistä sekä Kovaa ja arvokasta.

 

Olisiko se lahjakortti, jossa lahjan saada itse valitsee lahjansa ennakkoon määritellyistä lahjoista? Vai miltä kuulostaisi lämpöinen torkkupeitto, johon kietoutua pimenevinä talvi-iltoina? Kun taas kirkkaasti valaisevaa laadukasta otsalamppua arvostaa ulkonaliikkuja. RCKn valikoimasta löydät ihan varmasti jokaista lahjansaajaa ihastuttavan vaihtoehdon. Valikoimassamme on myös kotimaisten valmistajien tuotetteita, joten niitä hankkimalla tuetaan samalla myös suomalaista työtä.

HELPOT LÄHETETTÄVÄT JA LAHJAKORTIT

PEHMEÄÄ JA LÄMPÖISTÄ

Kaunis paketti on puoli lahjaa.

Tänä jouluna yhteiset joululounaat ja -illalliset voivat jäädä välistä. Ilahduta työntekijöitä tai muita sidosryhmiä, toimistolla tai etänä, runsailla herkkukoreilla, joulusuklailla, pipareilla tai glögillä. Perinteisten herkkukorien lisäksi löydät myös räätälöidyt versiot. Mikäli kiinnostuit niistä, ota yhteys Brändäämön tiimiin

 

Kauniisti paketoitu lahja on kiva antaa ja se ilahduttaa lahjan saajaa jo ennen varsinaisen lahjan avaamista. Paketissa voi ilmentää yrityksen brändiä, vaikka brändin värisellä lahjanarulla tai -rusetilla. Siinä voi myös korostaa joulun tunnelmaa. Mitä jos lisäisit lahjaan personoidun kortin tai jouluisen koristeen korostamaan lahjan saajan tärkeyttä.

 

Anna meidän auttaa joulukiireissäsi. Me RCKlla tarjoamme palvelun, jossa hoidamme koko lahjaprosessin puolestasi. Olen meihin yhteydessä alla olevalla painikkeella.  

Autamme löytämään sopivan lahjan, jonka paketoimme personoidusti sopimaan yritykselle ja lahjan saajalle. Hoidamme myös lahjan toimituksen perille asti. Saat meiltä koko lahjaprosessin Avaimet käteen -toimituksena.

Valikoimastamme löytyy myös erilaisia jouluisia koristeita, kuten valoja, kynttilöitä ja kuusenkoristeita. Unohtamatta upeita joulukuusia!

Joulusuklaat, piparit, glögit sekä herkkukorit ilahduttavat niin toimistolla ahertavia kuin etätyöläisiäkin. Osta jouluherkut toimistolle tai lähetä jouluinen herkkukori yllätykseksi työntekijöille tai asiakkaille!

JOULUKUVASTOT

Yhteistyökumppanimme tarjoavat laadukkaita ja käytännöllisiä joululahjavaihtoehtoja. He ovat keränneet lahjaideansa joulukuvastoihin. Kuvastot inspiroivat kauniilla kuvillaan ja uudenlaisilla lahjakokonaisuuksillaan.