joulu

Joulu on pian täällä. On aika muistaa tärkeitä henkilöitä.

Joulu on perinteisesti ollut hetki, jolloin muistetaan niin omaa henkilöstöä kuin muita tärkeitä sidosryhmiä. Tämäkin vuosi on ollut hyvin poikkeuksellinen ja muutoksiin on pitänyt tottua, lyhyelläkin varoitusajalla. Saapuva joulu tarjoaa pienen hengähdyshetken kiireisen syksyn jälkeen. Silloin on aikaa rauhoittua ja viettää aikaa omien rakkaiden kanssa. Myös sukujoulut odottavat monia meistä ja läheisten kanssa vietetty aika tuntuu entistä merkityksellisemmältä.

 

Haluamme helpottaa hieman jouluvalmistelujasi, joten olemme keränneet alle erilaisia ideoita yrityksesi lahjahankintaan. Tutustu ja ihastu! Me olemme täällä auttamassa ja tekemässä joulustasi edes hieman kiirettömämpää. <3

VALMIIT LAHJAIDEAMME

Valmiita lahjakokonaisuuksia niin kulinaristille, designin ystävälle kuin ulkoilijalle.

Kauniita, hyödyllisiä ja kestäviä joululahjaideoita

Joululahja ilahduttaa niin saajaa kuin antajaa. Tämän päivän vastuullisessa maailmassa arvostetaan kestäviä, hyödyllisiä ja laadukkaita lahjoja. Ripaus joulun tunnelmaa on aina kuitenkin paikallaan, lahjoissakin.  Lahjan valinta voi olla kimuranttinen tehtävä tai sitten ei. Teimme siitä huomattavasti helpompaa luomalla kolme eri lahjakategoriaa: Helposti lähetettävää, Pehmeää ja lämpöistä sekä Kovaa ja arvokasta.

 

Lahjakortin saaja pääsee itse valitsemaan lahjansa ennakkoon määritellyistä lahjoista. Lämpöinen torkkupeitto on takuuvarma lahja, jonka pehmeys kutsuu kietoutumaan sohvan nurkkaan kylminä talvi-iltoina. Innokas ulkoilija arvostaisi varmasti kirkkaasti valaisevaa laadukasta otsalamppua. RCKn valikoimasta löydät jokaista lahjansaajaa ihastuttavan vaihtoehdon. Valikoimassamme on myös kotimaisten valmistajien tuotteita, joten niitä hankkimalla tuetaan samalla myös suomalaista työtä.

HELPOT LÄHETETTÄVÄT JA LAHJAKORTIT

PEHMEÄÄ JA LÄMPÖISTÄ

Kaunis paketti on puoli lahjaa.

Ilahduta työntekijöitä tai muita sidosryhmiä, toimistolla tai etänä, runsailla herkkukoreilla, joulusuklailla, pipareilla tai glögillä. Perinteisten herkkukorien lisäksi löydät myös räätälöidyt versiot. Mikäli kiinnostuit niistä, ota yhteys Brändäämön tiimiin

 

Kauniisti paketoitu lahja on kiva antaa ja se ilahduttaa lahjan saajaa jo ennen varsinaisen lahjan näkemistä. Paketissa voi ilmentää yrityksen brändiä, vaikka brändin värisellä lahjanarulla tai -rusetilla. Siinä voi myös korostaa joulun tunnelmaa. Mitä jos lisäisit lahjaan personoidun kortin tai jouluisen koristeen korostamaan lahjan saajan tärkeyttä.

 

Anna meidän auttaa joulukiireissäsi. Me RCKlla tarjoamme palvelun, jossa hoidamme koko lahjaprosessin puolestasi. Olen meihin yhteydessä alla olevalla painikkeella.  

Autamme löytämään sopivan lahjan, jonka paketoimme personoidusti sopimaan yritykselle ja lahjan saajalle. Hoidamme myös lahjan toimituksen perille asti. Saat meiltä koko lahjaprosessin Avaimet käteen -toimituksena.

Valikoimastamme löytyy myös erilaisia jouluisia koristeita, kuten valoja, kynttilöitä ja kuusenkoristeita. Unohtamatta upeita joulukuusia!

Joulusuklaat, piparit, glögit sekä herkkukorit ilahduttavat niin toimistolla ahertavia kuin etätyöläisiäkin. Osta jouluherkut toimistolle tai lähetä jouluinen herkkukori yllätykseksi työntekijöille tai asiakkaille!

JOULUKUVASTOT

Yhteistyökumppanimme tarjoavat laadukkaita ja käytännöllisiä joululahjavaihtoehtoja. He ovat keränneet lahjaideansa joulukuvastoihin. Kuvastot inspiroivat kauniilla kuvillaan ja uudenlaisilla lahjakokonaisuuksillaan.