Katrin Plus - tuotteet

Katrin Plus – kotimaista huipputason hygieniaa vastuullisesti!

22/08/2022

Lomakausi alkaa olla ohi ja työntekijät ovat palanneet työpaikoille joko osittain tai kokonaan. Nyt kannattaa pitää kiinni pandemian tuomista hyvistä käytänteistä ja tarjota terveellinen ja hygieeninen työympäristö. Siihen voi vaikuttaa parantamalla siivouksen laatua ja tehokkuutta sekä tarjoamalla asianmukaiset hygieniatuotteet työpaikan eri tiloihin.

 

Katrin on ammattilaisten hygieniabrändi. Katrin-pehmopaperit valmistetaan Metsä Tissue Mäntän tehtaallaan. Raaka-aine tulee mahdollisimman lyhyen matkan takaa pohjoisen vastuullisesti hoidetuista metsistä.  Katrin Plus -tuotteet ovat korkealaatuisia ja valmistetaan kestävästä ja uusiutuvasta ensikuidusta. Mäntässä valmistetuille Katrin-tuotteille on myönnetty Joutsenmerkki ja EU-ympäristömerkki (EU-kukka) sekä suomalaisesta työstä kertova Avainlippu. Katrin Plus pehmopaperi on pehmeää, imukykyistä ja käytössä vahvaa. 

 

Katrin Plus käsienpesu

Tiesitkö? Mitä parempaa paperi on, sitä vähemmän arkkeja tarvitaan. Laadukkaan paperin käyttö vähentää kulutusta sekä hankinta- ja huoltokustannuksia ja myös lisää käyttömukavuutta.

Laadukkaita ja vastuullisia tuotteita ensikuidusta.

Metsä Tissuella pehmopaperien (kuten WC- ja talouspaperien) pääraaka-aineena käytetään kestävää ja uusiutuvaa ensikuitua. Ensikuiduksi kutsutaan tuoretta puukuitua, jota syntyy metsiä harvennettaessa sekä puutuotteita valmistettaessa. Kaikki raaka-aineena käytetty puu on PEFC/FSC sertifioitua tai kontrolloitua alkuperää.

 

Kun pehmopaperin valmistamiseen käytetään ensikuitua, veden ja energian kulutus on vähäisempää ja jätettä syntyy vähemmän kuin kierrätyskuituja käytettäessä. Ensikuitu on luonnostaan turvallinen, korkealaatuinen ja vastuullinen hygienia- ja pehmopaperin raaka-aine.

Katrin Kulutus- ja CO₂-laskuri auttaa vertailussa!

Tuotevalinnan helpottamiseksi Katrin on luonut sivuilleen laskurin, jolla tuotteiden vertaileminen on helppoa.

Parasta Katrin Plus laatua joka päivä!
RCK_icon_chevron_down
 1. Viherapila

  501050

  Saatavilla heti
  Katrin Plus käsipyyhe C-Fold 2 Easy Flush 18 pkt/ltk
  85,52 €
 2. Viherapila

  1057643

  Saatavilla heti
  Katrin WC-paperi Plus Toilet 280 valkoinen 40rll/sk
  55,07 €
RCK_icon_chevron_down