Let ́s RCK Together – Nyt alkaa RCK!

Kun kaksi pitkän linjan toimijaa lyö hynttyyt yhteen, alkaa toimistoelämä rokkaan! Bruce Campbell (1936) ja Paperipalvelu Koskimo ja Rännäli (1948) tarjoavat ainutlaatuisen konseptin – nyt todellakin saat yhdestä osoitteesta kaiken tarpeellisen työpaikallesi.

 

Paperipalvelu Koskimo ja Rännäli on työskennellyt sujuvan toimistoelämän puolesta jo 70 vuotta. Onnellisuuden lisääminen jatkuu ja uuden kumppanin kanssa saamme toimistoelämän rohkeasti rokkaamaan!

 

Eikä rokkaava työelämä synny yksin. Tavoitteemme eteen työskentelee kanssamme edelleen erinomainen henkilökunta ja vahva joukko parhaita kumppaneita. Yhteistyö on energiaa ja fiksuja toimintatapoja. Se tarkoittaa meille kaikille resurssien, ajan ja rahan säästöä. Ja se on RCK!

Anna meidän välittää viestisi!

Parhaimmillaan brändätty tuote on käytössä päivittäin ja muistuttaa antajastaan.

Kierrätä puhelimesi ja säästä luontoa!

Putsaa nurkkasi vanhoista mobiililaitteista. Me autamme pääsemään niistä eroon.

Kaikki RCKaavaan kahvihetkeen!

Huumaava paahteinen kahvintuoksu toivottaa sekä työntekijät että asiakkaat tervetulleiksi.

RCKaavan arjen elementit – kaikki yhdestä osoitteesta

Rokkaava toimisto syntyy tarpeellista henkilökohtaisista- ja yhteisistä välineistä. Perinteisten toimistotarvikkeiden lisäksi tärkeitä elementtejä ovat siivous- ja hygieniatuotteet, ensiapu- ja turvallisuustuotteet – eli kaikki se “itsestään selvä” jonka puuttumisen huomaa vasta kriittisellä hetkellä.

 

Kahvikulttuuri on oleellinen osa suomalaisuutta. Kahvitauko on jopa määritelty lakiimme, ja vieraina vertailemme usein kahvia ja muita tarjoiluja. Siksi väitämme, että kahvihetkiin panostaminen kannattaa aina. Valikoimamme on monipuolinen, käsittäen myös runsaan valikoiman terveellisiä vaihtoehtoja välipaloiksi ja kokoustilanteisiin.

 

Työelämän arkea helpottamaan olemme lisänneet palveluita, jotka tukevat tuotetarjontaamme ja luovat asiakkaan arkeen aikaa ja resursseja. Kun kenenkään ei tarvitse käyttää työaikaansa arjen elementtien mietintään, tilaamiseen, vastaanottamiseen, hallintaan ja järjestämiseen, jokainen voi keskittyä varsinaiseen ydinosaamiseensa. Uskomme tämän parantavan työntekijä-kokemusta ja lisäävän kustannussäästöjä. Ulkoista arkiset elementtisi meille!

 

Jatkamme yhdessä eteenpäin rohkeasti uudistuen ja samalla perinteitä kunnioittaen. Haluamme palvella yhä paremmin, ja saada palvelullamme työpaikat rokkaamaan myös seuraaville sukupolville!

RCK_quote

Tavoitteemme on saada työpaikat RCKaamaan!

SOK - Konseritasolla keskitetyt ostokset

Lassila & Tikanoja

If keltanokkalippis

Tutustu maahantuomiimme brändeihin

RCK_icon_chevron_down
RCK_icon_chevron_down