Mobiilikierrätyspalvelu

Uusi elämä mobiililaitteille

Mobiililaitteet jäävät käyttämättömäksi, kun vaihdetaan työpaikkaa, laitteet vanhenevat tai ne eivät enää sovellu alkuperäiseen käyttöön. Mitä näille käyttämättömille laitteille tulisi tehdä? Niissä piilee usein myös tietoturvariski. Löytyykö työpaikalta tieto ja osaaminen GDPR:n ja henkilösuojalain noudattamiseen?

 

Meidän kauttamme voit huoletta kierrättää käytöstä poistuvat laitteesi. Erillinen mobiiliyksikkömme tarjoaa kierrätyspalvelua älypuhelimille, kannettaville tietokoneille, tableteille sekä lisäksi servereille ja kytkimille. Huolehdimme niiden datatyhjennyksen säädösten mukaan turvallisesti ja samalla kierrätys on ekologinen teko. RCK Finland hoitaa myös mobiililaitteiden kierrätykseen liittyvän logistiikan ja maksuliikenteen.

Markkinoiden paras tietoturva

Helppo ja vaivaton prosessi

Säädösten mukainen tietoturvatyhjennys

Ekologinen, turvallinen, sujuva

Kierrättämällä taloudellista hyötyä

Helppo ja vaivaton prosessi

Mobiilikierrätys on asiakkaalle helppo ja vaivaton prosessi. Sen aloittamiseksi tarvitsemme vain täytetyn toimittajalomakkeen asiakas- ja maksutietojen lisäämiseksi järjestelmäämme. Toimitamme tarvittavat pakkausmateriaalit, hoidamme logistiikan ja teemme hyvitysmaksuliikenteen itselaskutuksena. Asiakas saa laiteraportin käyttöönsä sähköisenä.

 

RCK Finland on Suomen ensimmäisiä toimijoita mobiilikierrätys- ja datatyhjennysmarkkinalla.

 

Käsittelytilamme on erillinen kulkuvalvottu ja lukittu huonetila RCK Finlandin toimitilojen sisällä. Laitteita käsittelevät henkilöt on turvallisuusselvitetty (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Selvityksessä on määritelty suojattavan tiedon tasoksi suojaustaso IV (Viranomaisten salassa pidettäväksi luokiteltujen asiakirjojen suojaustasot).

 

Laitteiden datatyhjennykseen käytetään BlackBelt SmartPhone Defence Ltd:n sovellusta ja datatyhjennys tehdään DoD 5220.22-M metodin mukaisesti, jossa data tyhjennetään ja muistitila sen jälkeen ylikirjoitetaan datapalautuksen estämiseksi.

RCK mobiilikierrätys prosessikuva

 

Kysy lisää palvelustamme

Ota yhteyttä meihin niin annamme uuden elämän myös teidän kaapeissa lojuville mobiililaitteille.