rck

RCK Kiertotalouspalvelu

Kierrätä IT- ja mobiililaitteesi ja toimi vastuullisesti.

Uusi elämä IT- ja mobiililaitteille

IT- ja mobiililaitteet jäävät käyttämättömäksi, kun vaihdetaan työpaikkaa, laitteet vanhenevat tai ne eivät enää sovellu alkuperäiseen käyttöön. Mitä näille käyttämättömille laitteille tulisi tehdä? Niissä piilee usein myös tietoturvariski. Löytyykö työpaikalta tieto ja osaaminen GDPR:n ja henkilösuojalain noudattamiseen?

 

Meidän kauttamme voit huoletta kierrättää käytöstä poistuvat laitteesi. Erillinen kiertotalousyksikkömme tarjoaa kierrätyspalvelua älypuhelimille, kannettaville tietokoneille, tableteille sekä lisäksi servereille ja kytkimille. Huolehdimme datatyhjennyksen säädösten mukaan turvallisesti ja samalla kierrätys on ekologinen teko. RCK Finland hoitaa myös IT- ja mobiililaitteiden kierrätykseen liittyvän logistiikan ja maksuliikenteen.

Markkinoiden tietoturvallisin IT- ja mobiililaitteiden kierrätys

Helppo ja vaivaton prosessi

Säädösten mukainen tietoturvatyhjennys

Ekologinen, turvallinen, sujuva

Kierrättämällä taloudellista hyötyä

Osta erittäin hyväkuntoinen ja laadukas tehdashuollettu puhelin sekä lisätarvikkeet!
 1. 1057740

  Saatavilla heti
  Apple iPhone 12 128GB black tehdashuollettu puhelin
  475,00 €
 2. A1056941

  Saatavilla heti
  Apple iPhone 11 128GB
  alk. 346,00 €
 3. A1057152

  Saatavilla heti
  Apple iPhone 11 64Gb
  alk. 320,00 €

Helppo ja vaivaton prosessi

Kierrätys on asiakkaalle helppo ja vaivaton prosessi. Sen aloittamiseksi tarvitsemme vain täytetyn toimittajalomakkeen asiakas- ja maksutietojen lisäämiseksi järjestelmäämme. Toimitamme tarvittavat pakkausmateriaalit, hoidamme logistiikan ja teemme hyvitysmaksuliikenteen itselaskutuksena. Asiakas saa laiteraportin käyttöönsä sähköisenä.

 

RCK Finland on Suomen ensimmäisiä toimijoita mobiilikierrätys- ja datatyhjennysmarkkinalla.

 

Käsittelytilamme on erillinen kulkuvalvottu ja lukittu huonetila RCK Finlandin toimitilojen sisällä. Laitteita käsittelevät henkilöt on turvallisuusselvitetty (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Selvityksessä on määritelty suojattavan tiedon tasoksi suojaustaso IV (Viranomaisten salassa pidettäväksi luokiteltujen asiakirjojen suojaustasot).

 

Laitteiden datatyhjennykseen käytetään BlackBelt SmartPhone Defence Ltd:n sovellusta ja datatyhjennys tehdään DoD 5220.22-M metodin mukaisesti, jossa data tyhjennetään ja muistitila sen jälkeen ylikirjoitetaan datapalautuksen estämiseksi.

RCK mobiilikierrätys prosessikuva

 

Kysy lisää palvelustamme

Ota yhteyttä meihin niin annamme uuden elämän myös teidän kaapeissa lojuville mobiililaitteille.