Scotch

Monien mahdollisuuksien teippi - korjaa, kiinnitä, paketoi

09/11/2021

Teippi on kodin ja työpaikan monipuolinen pelastaja. Sillä voi kiinnittää, korjata, paketoida, nimikoida ja tarpeen vaatiessa myös suojata ja rajata alueita. Teipin monipuolisuudesta kertoo myös, että Scotch®-teippiä on käytetty pienten halkeamien suojaamiseen kyyhkyn- ja kalkkunanmunissa, jotta ne pysyisivät kunnossa kuoriutumiseen asti.

 

Scotchin laajasta valikoimasta löytyy varmasti oikeanlainen tuote jokaiseen projektiin. Nykyisin saatavilla on myös vihreämpi valinta (Magic tape, Greener choice), joka on valmistettu 53% kierrätysmateriaalista. 

 

Tiesitkö muuten, että ensimmäisen läpinäkyvän teipin keksi vuonna 1930 nuori, 3M:n insinööriksi ryhtynyt banjon soittaja nimeltään Richard Drew. Sen tarkoitus oli toimia kosteudenkestävänä tiivisteenä muotiin tulossa oleville sellofaaniruokapakkauksille. Siitä lähtien Scotch®-tuotemerkin ja 3M:n valikoimiin on kuulunut yli 400 erilaista teippiä. 

 

 

Teipit

Tässä vinkkimme teipin hyödyntämiseen toimistotyössä:

 

 

1. Pidä työpisteesi järjestyksessä: Useimpiin Scotchin teippeihin voi kirjoittaa tussilla, joten voit kätevästi nimikoida laatikot ja kansiot teipin avulla. Näin tavarat pysyvät hyvin järjestyksessä.

 

2. Korjaa ja paikkaa: Korjaa repeytynyt asiakirja tai muistivihko näkymättömällä teipillä.

 

3. Sulje ja lähetä: Varmista, että luottamukselliset asiakirjat lähtevät matkaan hyvin suljetuissa kirjekuorissa. Varmista kuoren sulkeminen teipillä ja kirjaa teipin päälle avaamisohje.

 

4. Nimeä tavarat: Vaeltelevatko yhteiset tavarat pitkin toimistoa. Helpota niiden oikealle paikalle palauttamista teippaamalla säilytyspisteen nimi esim. nitojaan.

 

5. Kerro sisältö: Muovitaskujen sisältö on helposti tunnistettavissa, kun nimikoinnin hoitaa huolellisesti.

 

6. Tee oma fiilistaulu: Teippaa työpisteelle inspiroivia kuvia, mietelauseita, tärkeitä menoja tai muistettavia asioita. Voit teipata mielilauseesi myös peiliin, jossa se sinua muistuttaa. Kestävä ja helposti irtoava teippi on turvallinen käyttää lähes kaikilla pinnoilla.

 

7. Puhdista näppäimistö: Näppäimistön väliin kertyy helposti irtomurusia ja -likaa. Poista lika liu'uttamalla joko kaksipuoleista teippiä tai taiteltua teipinpalaa näppäinten välissä. Irtolika tarttuu teipin pintaan ja pikapuhdistus on suoritettu.

 

8. Poista karvat vaatteista: Palaveri alkamassa ja musta paita täynnä karvoja, eikä vaaterullaa lähistöllä. Ei huolta. Pyöräytä sormien ympärille väärinpäin teippiä ja painele paita puhtaaksi. Toimii!

 

Kirjekuori

Muutama vinkki vielä juhlakauden lähestymiseen. Myös lahjojen paketoinnin sujuvuudessa hyvä teippi ja pöytään kiinnitetty teippiteline ovat ensisijaisen tärkeitä. Valitse oikea teippi paperin ja halutun lopputuloksen mukaan. Kirkas ja kiiltävä teippi näkyy lahjapaperin pinnassa, mattateippi on näkymättömämpi ja mikäli haluat täysin teipitöntä jälkeä hyödynnä kaksipuoleista teippiä. Se on loistava myös ohuiden ja hentojen paperien, kuten silkkipaperin kanssa.

Paketointi
RCK_icon_chevron_down
 1. 225003

  Saatavilla heti
  Scotch Asiakirjateippi 810 Magic 19mmx33mmx25,4mm
  4,00 €
 2. Viherapila

  225027

  Saatavilla heti
  Scotch Asiakirjateippi Eko 900 19mmx 33x25,4mm 9 rll/ras
  24,90 €
 3. 225002

  Saatavilla heti
  Scotch Asiakirjateippi 810 Magic, 12mmx33m
  3,00 €
 4. 233030

  Saatavilla heti
  Scotch Teippiteline ja teippi C-38 musta ja 4 rll 19x33m
  13,90 €
 5. Viherapila

  233005

  Saatavilla heti
  Scotch Teippiteline C-38 uusiomuovia, musta
  5,00 €
RCK_icon_chevron_down