PanaCast

Laatua ja luontevuutta etätapaamisiin uuden normaalin aikakaudella

21/09/2021

Uuden normaalin vaatimukset edellyttävät uudenlaisia laitteita. Tarjoa työntekijöillesi se, mitä he tarvitsevat. 

 

Videotapaamiset ovat työpäivissämme suuremmassa roolissa kuin koskaan ennen, mutta silti monilla työntekijöillä on yhä käytössään samat työvälineet kuin aikana ennen pandemiaa. Uuden normaalin vaatimukset edellyttävät uudenlaisia laitteita. Tarjoa työntekijöillesi se, mitä he tarvitsevat: Kokonaan uudenlainen videoneuvottelukokemus innovatiivisten ja uuden normaalin erityispiirteet huomioon ottavien laitteiden avulla. 

 

Jabran ammattilaistuotteiden avulla työntekijäsi ovat jo aikaisemmin voineet nauttia parhaasta mahdollisesta äänenlaadusta – nyt voit tarjota heille myös parasta mahdollista videokuvaa äänen lisäksi. Jabra PanaCast 50 ja PanaCast 20 eivät ole vain paranneltuja versioita vanhoista tuotteista, vaan niiden kautta videoneuvottelukokemus uudistuu täysin. Tuotteet ovat esitelty tarkemmin alla.

PanaCast 50

Ammattilaistason ääni ja 180 asteen video samassa paketissa. 

 

Sen lisäksi, että PanaCast 50:n ääni on luonnollista ja laadukasta, tarjoaa tämä innovatiivinen tuote myös erittäin laajan 180 asteen näkymän. Pieniin ja keskikokoisiin neuvottelutiloihin tarkoitettu PanaCast 50 mahdollistaa turvavälien pitämisen niin, että kaikki näkyvät silti kuvassa. Älykäs analytiikka ilmoittaa tilassa olijoille (ja esimerkiksi HR-osastolle), mikäli tilan suositeltu käyttäjämäärä ylittyy. Tekoälypohjainen Virtual Director seuraa tapahtumia ja pitää puhujan aina kuvassa.

PanaCast 20

Kuvanlaatu – check. Oma videokuva parhaimmillaan - check. 

 

PanaCast 20:n tekoälypohjaisen 4K Ultra-HD -videon ansiosta asiakkaasi näyttävät siltä kuin heillä olisi henkilökohtainen kuvausryhmä aina paikalla teit sitten töitä kotoa tai kahvilasta käsin. Kuvan valaistusta säätävä Intelligent Lighting Optimization, intuitiivisesti toimiva Picture-in-Picture sekä Intelligent Zoom tekevät videoneuvotteluista luonnollisempia ja tehokkaita. Tietoturva ja yksityisyys ovat kunnossa tehokkaan Edge-AI-prosessorin ja integroidun linssinsuojuksen ansiosta. Kompakti ja helposti irrotettava kamera sopii näyttöön kuin näyttöön. 

PanaCast

Liikuteltava, alkuperäinen Jabra PanaCast mahdollistaa laadukkaat etäkokoukset sijainnistasi riippumatta.

 

Jabra PanaCast tarjoaa ratkaisun hybridiaikakaudella työn tekemiseen muuttuvista lokaatioista käsin. Panacastin avulla saat perustettua täydellisesti varustellun videoneuvotteluhuoneen mihin tahansa ja tuotettua 180 asteen 4K-laatuista videokuvaa, tuotteen älykkäitä ominaisuuksia unohtamatta. Käytä yhdessä Jabra Speak -tuoteperheen konferenssikaiuttimen kanssa ja saat nauttia upean kuvanlaadun ohella myös erinomaisesta äänestä.

Laadukkaat laitteet uuden normaalin etätapaamisiin.
RCK_icon_chevron_down
 1. 1056693

  Tilaustuote
  Jabra Panacast 50 Videoneuvottelulaite
  990,00 €
 2. 1056701

  Tilaustuote
  Jabra Panacast 20 Videoneuvottelulaite
  268,90 €
 3. 1011950

  Tilaustuote
  Jabra Videoneuvottelukamera Panacast MS
  856,76 €
 4. 1056702

  Tilaustuote
  Jabra Panacast 50 kaukosäädin
  45,90 €
 5. 1056695

  Tilaustuote
  Jabra Panacast 50 pöytäjalusta musta
  65,90 €
 6. 1020015

  Tilaustuote
  Jabra Kameran jalusta Panacast
  53,90 €
RCK_icon_chevron_down