Luotettavat Xerox-tulostimet

Pienikokoisia ja tehokkaita tulostimia, joihin voit luottaa joka päivä.

15/06/2022

Pienikokoisia, luotettavia ja tehokkaita tulostimia, jotka ovat täydellisiä pienyritykseesi tai kotitoimistoon. Tulostimia, jotka toimivat heti, ilman monimutkaisia asennusohjelmistoja. Xeroxilla ymmärretään, että pienillä yrityksillä ja etätyöntekijöillä on suuret tarpeet. Työympäristöjen muututtua radikaalisti, ihmiset tarvitsevat monipuolisia ja kompakteja laitteita, joissa helppokäyttöisyys ja parempi tuottavuus ovat ensisijaisia ominaisuuksia.

 

Xeroxin etätyötiloihin, kotitoimistoihin ja pieniin ja keskisuuriin yrityksiin sopivien tulostimien asennus on hämmästyttävän helppoa. Ne ovat sopivia pienille työryhmille ja riittävän pienikokoisia ahtaisiin tiloihin. Laitteet tarjoavat vaivatonta, luotettavaa ja turvallista tulostusta, joka päivä.

 

Tuottavuuden tukemiseen tarkoitettujen laitteiden täytyy olla käteviä, ei monimutkaisia.

 

Tutustu Xerox-tulostimiin tästä!

 

Xerox-tulostimet tarjoavat paljon ja vielä vähän enemmän!

NOPEA ASENNUS - ILMAN VAIVAA. Xerox® Smart Start Installer mahdollistaa automaattisen ajurin asennuksen ilman apua. Nopea määritys yksinkertaisella Wi-Fi asennuksella koti- tai yritysverkkoon sujuu käden käänteessä.

 

HILJAINEN JA KOMPAKTI. Vähemmän tilaa, vähemmän melua ja enemmän suorituskykyä tarkkoihin tulosteisiin, nopeat tulostusnopeudet tehokkaaseen työnkulkuun.

 

MONIPUOLISTA TULOSTAMISTA. Sisäänrakennetut Wi-Fi yhteydet ja mobiilivalmiit ominaisuudet, kuten Apple AirPrint, Mopria ja Wi-Fi Direct® , mahdollistavat tulostuksen langattomasti ja turvallisesti mobiililaitteista, kannettavista tietokoneista, Chromebookeista tai pöytätietokoneilta.

 

TALOUDELLINEN JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN. Voit keskittyä tekemään työsi, kun käytössä on luotettava, helppohoitoinen ja kustannustehokas tulostin. Suuren tuoton värikasetit varmistavat alhaisemmat käyttökustannukset, kun taas Green World Alliance -kierrätysohjelma auttaa vähentämään ympäristöhaittoja.

 

YKSINKERTAISESTI TURVALLISTA. Kattavat tietoturvaominaisuudet antavat suojan lisääntyneitä ja yhä monimutkaisempia kyberuhkia vastaan estämällä pääsyn asiakirjoihisi ja suojaamalla arkaluontoiset tiedot.

Lisää tehokkuuttasi - valitse oma Xerox!
RCK_icon_chevron_down
 1. 1056716

  Saatavilla heti
  Xerox Monitoimitulostin B225 A4 Laser M/V
  215,00 €
 2. 1058183

  Tilapäisesti loppu
  Xerox Lasertulostin B310v_DNI A4
  225,00 €
 3. Viherapila

  1056719

  Saatavilla heti
  Xerox Värilasertulostin C230 A4
  259,00 €
 4. Viherapila

  1056720

  Tilapäisesti loppu
  Xerox Monitoimitulostin C235 laserväri A4
  345,00 €
RCK_icon_chevron_down