Kesälahjat

Pitkän talven jälkeen on aika suunnata katse kohti kesää!

09/05/2022

Muista omaa henkilöstöä ja muita tärkeitä sidosryhmiä tyylikkäillä, laadukkailla ja ajattomilla kesälahjoilla. Pitkä talvikausi pandemian loppumainingeissa alkaa kääntyä kesään ja on aika suunnata ajatukset aurinkoon ja alkaviin lomiin. Kaunis kesälahja piristää mieltä ja mikä onkaan motivoivampaa kuin konkreettinen kiitos tehdystä työstä.

 

Iittalan aina ilahduttavat klassikot löydät täältä!

Kauniit, ajattomat ja hyödylliset kesälahjaideat

Tämän päivän vastuullisessa maailmassa arvostetaan kestäviä, hyödyllisiä ja laadukkaita lahjoja. Iittala/Fiskars ydinajatuksena onkin tarjota esteettisesti ja käytössä kestäviä tuotteita, joiden muoto, funktio ja laatu ovat tarkoin harkittuja. Muotoilu on tehty kestämään päivästä ja vuodesta toiseen, sukupolvien yli.

 

Onko valintanne tyylikäs klassikkotuikku, joka luo tunnelmaa niin hämärtyviin kesäiltoihin kuin pimeään talveen? Vai miltä kuulostaisi kaunis lasinen kastelupallo, joka huolehtii viherkasvien kastelusta lomareissujen aikana? Upea Kastehelmi-kakkuvati koristaa juhlapöytää ja monikäyttöisyytensä ansiosta toimii ei niin perinteisellä tavalla myös vaikka juustolautasena. RCKn valikoimasta löydät ihan varmasti jokaista lahjansaajaa ihastuttavan vaihtoehdon. Klikkaa tuotteisiin tästä!