Roosa Nauha 2021

Roosa Nauha 2021

23/09/2021

RCK Finland on mukana vuoden 2021 Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjassa, jolla kerätään varoja kotimaiseen syöpätutkimukseen. Alunperin kampanjalla haluttiin kiinnittää huomiota rintasyövän yleistymiseen ja kerätä varoja rintasyöpätutkimukseen. Vuosien kuluessa kampanja teemat ovat laajentuneet kaikkiin syöpiin. Keräys tukee nykyään rintasyöpätutkimuksen lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Syöpäsäätiön kampanjan teemana on tänä vuonna suolistosyövät.

 

Kampanjan tunnetuin elementti on itse Roosa nauha. Vuoden 2021 Roosa nauhan on suunnitellut ammattinyrkkeilyn maailmanmestari Eva Wahlström, joka kertoo tämän vuoden nauhan edustavan rajattomuutta ja rajojen ylittämistä.

 

Roosa nauhan kantaminen on pieni, mutta eleenä sitäkin merkityksellisempi kaikille syövän kanssa eläville ja heidän läheisilleen. Moni meistä kantaa Roosa nauhaa jollekkin sairastuneelle. Kenelle sinä kannat Roosa nauhaa? <3

 

 

 

Roosa nauha 2021

 

Roosa Podcast

Toinen toistaan upeampia vieraita, keskusteluja syövästä ja ennen kaikkea elämästä syövän ympärillä — sitä on Roosa Podcast.  Syöpäsäätiön markkinointipäällikkö Anu Koikkalainen syventyy podcastissa suurien aiheiden pariin kiinnostavien vieraiden kanssa. Kuuntele alta!

 

Keskusteluja syövästä ja ennen kaikkea elämästä syövän ympärillä.

 

Roosa nauha podcast Spotify

 

Tehdään yhdessä hyvää!

Viime vuonna Roosa nauha -keräys tuotti ennätyksellisen yli 4,2 miljoonan euron potin kotimaiselle syöpätutkimukselle. Roosa nauha -keräyksen järjestää Syöpäsäätiö. Se on Suomen suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja, joka saa varansa yksinomaan lahjoituksista. Julkinen rahoitus syöpätutkimukseen on valitettavasti riittämätöntä ja yksityiset säätiöt ovat tutkijoille yhä tärkeämpi rahoituslähde. Siksi tämä kampanja on niin tärkeä.

 

Me RCK:lla haluamme olla mukana tekemässä hyvää. Haluamme kantaa kortemme kekoon ja auttaa kasvattamaan tämän vuoden pottia vielä suuremmaksi. Tehdäänkö se yhdessä?

 

Osta kampanja-aikana maahantuomiamme Faber-Castell -tuotteita ja tuet samalla suomalaista syöpätutkimusta.

Osta kampanja-aikana maahantuomiamme Faber-Castell -tuotteita ja tuet samalla suomalaista syöpätutkimusta. Kaikista Faber-Castell -tuotteista lahjoitetaan alla olevan mukainen summa Roosa nauha -keräykseen.

 

Lahjoitettava summa, kun tuotteen hinta on:

 

- Alle 1 € -> lahjoitussumma 0,05 €

- 1€-10 € -> lahjoitussumma 0,10 €

- Yli 10 € -> lahjoitussumma 0,50 €

 

Roosa nauha -kampanjan keräysaikamme on 30.9.-8.10.2021.

RCK_icon_chevron_down
 1. Viherapila

  1055262

  Saatavilla heti
  Faber-Castell Lyijykynä Sparkle rose shadows
  0,97 €
 2. Viherapila

  1055267

  Saatavilla heti
  Faber-Castell Kuulakärkikynä Grip 2010 M rose shadows
  6,02 €
 3. Viherapila

  1054989

  Tilapäisesti loppu
  Faber-Castell Tölkkiteroitin Grip 3-reikää rose shadows
  3,74 €
 4. Viherapila

  1056172

  Saatavilla heti
  Faber-Castell Muistikirja A5 rose shadows
  6,50 €
 5. Viherapila

  1012047

  Saatavilla heti
  Faber-Castell Korostuskynä Metallic 4 väriä/sarja
  4,88 €
RCK_icon_chevron_down