UPM

Suomalainen, hiilineutraali kopiopaperi - UPM New Future Multi Neutral!

15/09/2022

Hiilineutraali kopiopaperi UPM New Future Multi CO2 Neutral on valkoinen monikäyttöinen toimistopaperi kaikkeen kopiointiin ja tulostamiseen. Sen valmistukseen tarvittavat kuidut ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Paperin hiilipäästöt on kompensoitu UPM:n käyttämän Gold Standard -palvelun kautta. Paperi valmistetaan Suomessa UPM:n Kymin tehtaalla.

Tiesitkö? Hiilineutraali kopiopaperi UPM New Future Multi CO2 Neutral on Suomessa valmistettu , ja valmistukseen tarvittavat kuidut ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Paperilla on FSC-standardi ja EU-ympäristömerkki.  New Future Multi CO2 Neutral täyttää alan korkeimmat ympäristön ja sosiaalisen vastuun standardit (UPM Responsible Fibre™). Kopiopaperi on pakattu muovittomaan, 100 % uusiutuvaan ja biohajoavaan kääreeseen. UPM New Future Multi Neutral - hiilipäästöt on kokonaan kompensoitu.

 

Tulostuspaperilla on erinomainen ajettavuus kaikissa tulostimissa ja kopiokoneissa. CIE-valkoisuus 164, opasiteetti 94,5 %, paksuus 106 µm , sileys 250 ml/min.

 

Alla olevan videon upeita kuvia et halua missata. Kuinka upea luonto onkaan! Samalla tutustut UPM:n laadukkaaseen kopiopaperivalikoimaan. Klikkaa alla olevasta kuvasta. 

 

UPM

 

 

 

Helppo, hiilineutraali valinta

 

Emme voi pysäyttää ilmastonmuutosta yhdessä yössä. Siksi yhdistämme pitkäaikaisia päästövähennysponnistuksia lyhyen aikavälin tekoihin, joita monien ihmisten on helppo toteuttaa ja samalla vaikuttaa valinnoillaan positiivisesti ympäristöön.

 

Jokainen ilmastoteko on tärkeä

 

Madallamme hiilijalanjälkeä UPM Communication Papersin tehtailla tuotteiden päästöjen kompensoinnin lisäksi uusiutuvan energian avulla. Investoimme esimerkiksi lämmön ja sähkön yhteistuotantolaitokseen ja käytämme tuulivoimaa, jolloin kompensoitavien päästöjen määrä vähenee.

 

 

Paikallista vaikuttamista konkreettisilla teoilla

 

Valitsemalla New Future Multi Neutral -paperin kannatat viherpesuttomia ja riskittömiä kompensaatioprojekteja, jotka UPM on valinnut uskottavuusperiaatteen mukaisesti. Ne on hyväksytty ja sertifioitu itsenäisen kolmannen osapuolen avulla. 

 

Gold Standard -hyväksytyissä paikallisissa ilmastohankkeissa ja ohjelmissa pyritään vähentämään energiankulutusta ja hiilipäästöjä helposti kotitalouksien arkeen sopivilla keinoilla.

 

Kompensaatiohankkeisiin kuuluvat:

  • Vedenpuhdistussuodattimet (Kambodza)
  • Biokaasua kotitalouksiin (Kiina)
  • Keittoliedet kotitalouksiin (Kenia)
  • Aurinkoenergiakeittimet (Kiina)

UPM

 

 

Tutustu ja osta suomalaista kopiopaperia!
RCK_icon_chevron_down
RCK_icon_chevron_down