Jabra

Tehokas työarki paikasta riippumatta!

22/09/2022

Tehokas työarki muodostuu mahdollisuudesta tehdä töitä siellä missä se on sillä hetkellä tehokkainta. Joskus se on toimisto, joskus taas koti, kahvila tai mökki. Sijainnin lisäksi tehokkuutta varmistamaan tarvitaan sopivat työkalut. Tässä meillä on muutama esimerkki, joita ainakin tarvitset tehokkaassa työarjessasi. 

Jabran ääniratkaisut käyttöösi - PanaCast 20 toimii saumattomasti Jabran ammattilaistason audiolaitteiden kanssa.

Jabra Evolve2 kuulokemikrofoni ammattikäyttöön - liikkumisen vapautta, helpot yhteydet, täydellistä mukavuutta.

 

Jabra Evolve2 75 asettaa uuden standardin hybridityölle. Kahdeksan mikrofonin ja piiloon taittuvan mikrofonivarren ansiosta puhelut ovat kristallinkirkkaita niin toimistolla kuin liikenteessäkin. 30 metrin langaton kantama antaa liikkumavapautta ja säädettävä Jabra Advanced ANC™* -vastamelu huolehtii keskittymisestä hälyisimmissäkin ympäristöissä. Ääntä eristävä ja painetta vähentävä kaksoispehmustettu muotoilu** parantaa ilman kiertoa ja estää epätoivottuja ääniä pääsemästä läpi. Koko päivän kestävää mukavuutta, keskittymistä ja tehokkuutta, ympäristöstä riippumatta.

 

*Active Noise Cancellation **odottaa patenttia

 

Jabra

 

Keskittymistä parantava ääni

 Täydellisesti hybridityöhön soveltuva, kolmen sirun voimin toimiva algoritmi huolehtii kuulokkeiden älykkäistä ominaisuuksista, kuten Advanced Active Noise Cancellation™ -vastamelusta, joka edistää keskittymistä estämällä taustahälyä. Kahdeksan mikrofonin ansiosta puhelun toisessa päässä kuullaan puhe selkeästi ja kirkkaasti – ja vain puhe, sillä taustahäly suodatetaan pois Microsoftin Open Office -vaatimusten mukaisesti.

 

 

Kestävää ja mukavaa muotoilua

Evolve2 75 on valmistettu erityisen kestävistä materiaaleista. Ääntä eristävä kaksoispehmustettu muotoilu yhdistää pehmeän ja kovan vaahtomuovin edut ja saa kuulokkeet istumaan tiivisti ja miellyttävästi sekä vaimentamaan kohinaa passiivisesti. Parempaa melunvaimennusta ja ylivoimaista mukavuutta! Kuulokekuppien pehmusteiden uniikki kuvio parantaa ilman kiertoa ja vähentää paineen tuntua. Biometristen mittausten mukaan muotoiltu, keinonahalla päällystetty sanka istuu ergonomisesti.

 

Jabra

 

Panacast 20 videoneuvottelulaite - laadukkaat  henkilökohtaiset videoneuvottelut 

 

Koe seuraavan sukupolven älykäs, turvallinen ja kannettava videoyhteys Jabra PanaCast 20:n avulla. Tämä henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu, premium-laatuinen videoneuvottelulaite hyödyntää uusinta tekniikkaa: PanaCast 20 tarjoaa oman videokuvasi, täysin uudistuneena.

 

Täydellinen kuvanlaatu – missä vain työskenteletkin

Innovatiivinen teknologia perustuu edistyksellisiin prosessoreihin, tehokkaaseen tekoälyyn ja 13 megapikselin laadukkaaseen kameraan, joka tuottaa reaaliaikaista, veitsenterävää 4K Ultra HD -kuvaa ilman viivettä. Voit siis aloittaa tärkeän esityksesi tietäen, että sinä - ja esityksesi - näytätte parhailta mahdollisilta versioilta itsestänne.

 

Jabra

 

Valmiina lähikuvaan?

On tärkeää, että muut näkevät kuvasi selkeästi. Intuitiivinen, tekoälypohjainen Intelligent Zoom -toimintomme seuraa liikkeitäsi tilassa ja pitää sinut aina täydellisesti kuvassa. Reaaliaikainen zoom antaa sinulle vapauden tehdä mitä haluat – voit luottaa siihen, että pysyt aina kuvan keskiössä.

 

Valovuosia edellä

PanaCast 20:n kanssa melkeinpä mikä tahansa valaistus on hyvää valaistusta. Intelligent Lighting Optimization analysoi tilan, jossa olet ja säätää kuvan valaistusta reaaliaikaisesti.

 

Kaksi striimiä on parempi kuin yksi

Ainutlaatuinen Picture-in-Picture-ominaisuutemme hyödyntää tehokasta Edge AI -käsittelyä yhdistääkseen kaksi reaaliaikaista videostriimiä yhdeksi. Picture-in-Picture toimii kaikilla UC-alustoilla, vaikka ne eivät tukisikaan videon kaksoistoistoa.

 

Varmoja esityksiä

Huolettaako etätyön turvallisuus? PanaCast 20:n ansiosta siitä ei tarvitse murehtia, sillä henkilökohtainen kamera on suunniteltu suojaamaan sekä tietosi että videokuvasi. Edge AI -prosessori huolehtii kaikista PanaCast 20:n älyominaisuuksista, mikä tarkoittaa, että kaikki tapahtuu laitteessa itsessään. Tämä vähentää tietovuodon riskiä, joten voit jatkaa työskentelyä huoletta.

Nämä tuotteet ainakin tarvitset tehokkaassa työarjessasi!
RCK_icon_chevron_down
 1. 1057197

  Saatavilla heti
  Jabra Evolve 2 75 MS Stereo Kuuloke USB-A langaton musta
  265,00 €
 2. 1056701

  Saatavilla heti
  Jabra Panacast 20 Videoneuvottelulaite
  268,90 €
RCK_icon_chevron_down