Dymo

Toimivaa järjestystä tarratulostimilla

25/10/2022

Dymon monipuolisesta tarratulostin- ja tarravalikoimasta löydät vaihtoehtoja erilaisiin tarroitustehtäviin. Olipa kyseessä sitten satojen kirjeiden lähettäminen tai kotitoimiston organisointi, Dymon tuotevalikoimasta löytyy tähän ratkaisu. Käyttäjäystävälliset, tehokkaat ja pienikokoiset tuotteet takaavat sujuvat tarroitukset joka tilanteessa.

Erilaiset tarratulostimet, erilaisiin tarpeisiin

 

LetraTag® 200B -  langaton Bluetooth tarratulostin kulkee aina mukana

 

Pienikokoisen tarratulostimen avulla tulostat missä ja milloin vain. Laite toimii paristoilla ja on langaton, joten käyttö onnistuu myös matkoilla. Nimikoi helposti kotitoimiston laatikostot tai toimiston yhteisten tilojen tarvikkeet. Useita valmiita tarramalleja, kuvia ja fontteja. Bluetooth-yhteyden ansiosta Letra on valmis tulostamaan sekunneissa suoraan älypuhelimelta. Superkätevää!

 

DYMO® 5XL tarratulostin - tehokkuutta vaativan ammattikäyttöön

 

Nopea ja luotettava lähetystarratulostin säästää kärsivällisyyttä eivätkä tarrat lopu yllättäen! Mustetta ja väriainetta ei tarvita käytössä olevan suoralämpötulostustekniikan ansiosta. Mikään tieto ei jää pimentoon, sillä grafiikka on kristallinkirkas ja tulostuu 300dpi resoluutiolla. Tulostamisesta tekee vielä helpompaa tietokoneelle asennettava ohjelmisto, josta löytyy valikoima valmiita suunnittelumalleja. 

 

 • Kaikki tarrat valmistetaan Euroopassa
 • FSC sertifioidut paperiset etiketit
 • BPA vapaat paperiset etiketit
 • Ei mustetta tai väriainetta
 • Kierrätetty pakkaus

 

 

DYMO® LabelWriter 550 - tulosta suoraan tietokoneelta

 

MAC ja PC -yhteensopiva tarratulostin tekee toimiston, postituspisteen tai tarviketilan tarratulostuksesta tehokasta. Toimii suoralämpötulostustekniikalla, joten mustetta tai värianeita ei tarvita. DYMO® Connect for Desktop -ohjelmistolla yhdistät laitteen suoraan tietokoneelle ja muokkaat osoitteita, tarroja ja viivakoodeja helposti.

Mikäli kaipaat todella nopeaa tarratulostinta LabelWriter 550 ratkaisee tarpeesi. Se tulostaa jopa 62 tarraa minuutissa. Pitäen edelleen tulostuksen laadun priimana.

 

 

Dymo LabelWriter 550

Tehokasta tarratulostusta toimistolla suoraan tietokoneelta!

LetraTag 200B - Bluetooth tarratulostin

Langatonta tarratulostamista missä ja milloin vain

Dymo LabelWriter 5XL

Ammattitason XL-lähetystarratulostin vaativaan käyttöön!

Vastuullisempi tapa tarroittaa

DYMO® on vuosien saatossa kehittynyt johtavaksi tarratulostimien valmistajaksi. Vastuullisuus ja kestävän kehityksen edistäminen ovat osa heidän kehitystyötään.

 

Vastuullisuustyö näkyy niin tuotekehityksessä kuin tuotannossa. Kaikki Dymon paperitarrat on valmistettu FSC-sertifioidusta paperista. Laatikkoetikettien pakkaukset on valmistettu 80 % kierrätetystä materiaalista. Muovisten DYMO® -läpipainoetikettien pakkaukset on valmistettu 60 % kierrätetystä materiaalista. Muoviset kuorikasetit valmistetaan 100% kierrätetystä materiaalista. 

 

Tuotantolaitoksilla kiinnitetään huomiota veden- ja energiankulutukseen moderneilla tuotantovälineillä sekä tehokkailla tuotantoprosesseilla.

 

Käytössä vastuullisuus on myös huomioitu. Tulostamisessa ei tarvita mustetta tai väriaineita kehittyneen suoralämpötulostustekniikan ansiosta. 

 

Tulosta siis hyvillä mielin, ympäristö huomioiden!

RCK_icon_chevron_down
 1. 1056670

  Saatavilla heti
  Dymo DYMO LabelWriter 550 tarratulostin (2112722)
  137,79 €
 2. 1056668

  Tilaustuote
  Dymo LabelWriter 5XL tarratulostin
  226,21 €
 3. 1058477

  Saatavilla heti
  Dymo Letratag 200B Bluetooth tarrakirjoitin
  45,90 €
 4. 205784

  Saatavilla heti
  Dymo Letratag 12mm/4m kirkas muovi
  8,26 €
 5. 205782

  Saatavilla heti
  Dymo Letratag 12mm/4m valkoinen paperi
  6,55 €
 6. 205803

  Saatavilla heti
  Dymo Letratag 12mm/4m hopea muovi
  9,66 €
RCK_icon_chevron_down