TruSens ilmanpuhdistimet

Poista sisäilmasi epäpuhtaudet ilmanpuhdistimen avulla!

19/03/2021

Ihmisen suusta lentää ilmaan mikroskooppisen pieniä pisaroita eli aerosoleja, aina kun hän puhuu, yskii tai hengittää. Aerosolit voivat mukanaan levittää viruksia ja bakteereja. Ihmiset eroavat suuresti sen suhteen kuinka paljon aerosoleja he tuottavat. Tämän lisäksi sairastuneet ihmiset tuottavat enemmän aerosoleja kuin terveet.

 

Pisaroiden koko vaihtelee millin kymmenesosan ja tuhannesosan välillä. Isoimmat aerosolit putoavat nopeasti lattialle. Pienimmät aerosolit voivat jäädä leijailemaan huoneilmaan jopa tunneiksi samalla levittyen ympäri huonetta. Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä enemmän tilaan kertyy aerosoleja. Huono ilmanvaihto luonnollisesti pahentaa asiaa. 

 

Tehokas ilmanvaihto laimentaa aerosoleja, poistaa hiukkaspitoista ilmaa ja tuo puhdasta tilalle. Mitä tehokkaampi ilmanvaihto, sen parempi. Tilannetta voi parantaa entisestään ilmanpuhdistimilla. Ilmanpuhdistin puhdistaa ja sekoittaa ilmaa, jolloin aerosolipitoisuudet laimenevat nopeasti ja lisäävät ilmanvaihdon kapasiteettia 60 %, jolloin aerosolipitoisuudet putoavat noin 40 %. 

 

Yleisesti ottaen bakteerit ja virukset kulkevat ilman läpi kiinnittymällä isompiin hiukkasiin ja ilmanpuhdistimissa olevat HEPA-suodattimet kaappaavat nämä suuremmat hiukkaset. Lopuksi UV-C sterilointi tuhoaa HEPA suodattimeen jääneet bakteerit ja virukset. Tällä hetkellä Leitz TruSens mallissa Z-3000 löytyy HEPA-suodatin ja UV-C sterilointi.
 

 

Ilmanpuhdistin auttaa myös allergiaoireisiin, jotka kevät ja kesä tuovat monelle tullessaan. Makuuhuoneen ilman puhdistaminen on erittäin suositeltavaa, jos kärsii allergiaoireista. Näin voi varmistua levollisista yöunista ilman vuotavaa nenää ja silmien kutinaa. Tyylikäs ja kompaktin kokoinen ilmanpuhdistin on huomaamaton ja sopii niin toimistoihin, liiketiloihin, ravintoloihin kuin koteihinkin. Laite on myös helppo siirtää päivän aikana sinne missä sille on tarvetta. 

 

Täältä löydät ilmanpuhdistimen osto-oppaan.

 

 

TruSens ilmanpuhdistin

 

Lähde: Virus Ilmassa, Mikko Puttonen HS
TruSens ilmanpuhdistimet
RCK_icon_chevron_down
 1. 1012442

  Tilaustuote
  Ilmanpuhdistin TruSens Z-1000
  160,00 €
 2. 1012443

  Saatavilla heti
  Ilmanpuhdistin TruSens Z-2000
  250,00 €
 3. 1012444

  Tilaustuote
  Ilmanpuhdistin TruSens Z-3000
  364,00 €
RCK_icon_chevron_down