Tiimi

Tule meille töihin tietohallinnon ammattilainen!

10/12/2021

Millainen yritys olemme ja mitä teemme:

RCK Finland on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat aina 1930-luvulla asti. RCK tulee omistajasukujen sukunimistä Rännäli, Campbell & Koskimo, ja se kuvastaa myös yrityksen asennetta. Tarkoituksena on saada työ RCKaamaan, pitää huolta siitä, että ihmisillä on kaikki tarvittava sujuvan työn tekemiseen.
 

Tänä päivänä tarjoamme kaikki RCKkaavan työn tuotteet ja palvelut yhden katon alta; monipuoliset työpaikan tarvikkeet, suojain- ja hygieniatuotteet, ergonomiatuotteet, it-tarvikkeet, brändätyt tuotteet, tulostusratkaisut sekä kiertotalouden palvelut, kuten tietoturvalliset mobiililaitteiden ja kannettavien datatyhjennyspalvelut sekä tehdashuollettujen puhelimien valikoimat.
 

Yrityksessämme työskentelee yli 60 ammattilaista taaten parhaan mahdolliseen asiakaskokemuksen. Asiakkaamme ovat kaiken kokoisia suomalaisia yrityksiä ja organisaatioita. Toimintamme kulmakivinä ovat osaava ja innostunut henkilöstö sekä toimivat nykyaikaiset järjestelmät ja digitalisointi. Yrityksen logistiikkakeskuksesta Vantaan Piispankylästä lähtee päivittäin reilut tuhat pakettia eri puolille Suomea.

 

TIETOHALLINNON AMMATTILAINEN
 

Etsimme sinua, joka haluat kehittää ja kehittyä. Kestät rutiineja sekä asioiden keskeneräisyyttä. Osaat neuvotella, johtaa projekteja ja kuunnella sekä ymmärrät liiketoiminnan tarpeita.

 

Tarjoamme työtehtävää, jossa on mahdollisuus kasvaa isompaankin rooliin yrityksessämme. Asenteesi, tekemisen intensiteetti sekä tulokset ratkaisevat.

 

Työ on monipuolista ja haastavaa
 

Tehtävä on uusi yrityksessämme. Koska kehitämme toimintojamme jatkuvasti, myös työnkuvasi tulee elämään ja kehittymään. Saat työpariksesi osaavan järjestelmäasiantuntijan ja toimintojen kehittäjän. Tuette toisianne sekä arjessa että projekteissa.
 

Vastaat omalta osaltasi ulkoisten yhteistyökumppaneidemme tuottamien palveluiden ohjaamisesta ja johtamisesta. Käyt tiivistä keskustelua liiketoimintojemme kanssa ja toteutat sieltä tulevat vaatimukset yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa projektinvetäjän roolissa. Olemme tietohallinnon osalta vahvassa murrosvaiheessa, ja olet yksi avainhenkilöistämme tietohallinnon kehitysprojekteissamme.
 

Tuet ja koulutat organisaatiotamme vastuullesi kuuluvilla osa-alueilla ja valvot toimintojen sujuvuutta. Työsi ei kuitenkaan ole pelkkää kehittämistä, vaan sisältää myös paljon rutiineja. Vastaat laiterekisterien ja liittymien ylläpidosta ja hallinnoinnista. Työhösi sisältyy erilaisten järjestelmäongelmien ratkaisemista. Käyttäjien päivittäisestä lähituesta huolehtii ulkopuolinen yhteistyökumppani. Tuet järjestelmien pääkäyttäjiä ja autat heitä kehittämään koko organisaation osaamista. Työsi tulee olemaan hektistä, täynnä isoja ja pieniä haasteita.
 

Tuot omaa osaamistasi myös yrityksemme tietoturva- ja tietosuoja-asioihin. Osallistut omien vastuualueiden budjetointiin ja budjettiseurantaan. Esimiehesi on yrityksemme talous- ja IT-johtaja. Toimenkuva on monipuolinen ja kehittyy oman osaamisesi ja kiinnostuksiesi mukaan. 
 

Mitä työ vaatii ja kenelle se sopii:

Etsimme sinua, jolla on kokonaisvaltaista näkemystä ja ymmärrystä yrityksen tämän päivän tietohallinnosta ja tietohallinnon prosesseista. Olet myös kiinnostunut lähitulevaisuuden IT:n ja tietohallinnon ratkaisuista. Ymmärrät, että tietohallinto palvelee liiketoimintaa ja on liiketoiminnan mahdollistaja – ei oma saareke. Yksityiskohtien ymmärtäminen on tärkeää, mutta vieläkin tärkeämpää on, että hahmotat kokonaisuudet ja sinulla on halu kehittää ja innovoida. Odotamme sinun olevan oman vastuualueesi asiantuntija, kun kehitämme omia toimintojamme. Emme etsi koodaria, koska koodaamista työ ei tule sisältämään.
 

Odotamme sinulta jo hankittua kokemusta sekä halua kehittyä ja oppia koko ajan lisää, kouluttautua.
 

Persoonana olet ihminen, joka sosiaalisuudellaan ja aktiivisuudellaan kykenee luomaan yhteyden koko organisaatioomme. Yhteistyökumppaneidemme kanssa toimiessa osaat esittää tarpeemme selkeästi, valvoa aktiivisesti ja neuvotella tiukasti.
 

Koulutuksesi ei ratkaise valintaamme. Arvostamme kaikkea koulutusta, oli se sitten akateeminen loppututkinto tai datanomin koulutus, yllätä meidät. Kokemuksesi ja ennen kaikkea persoonasi ovat asioita, joihin tulemme kiinnittämään huomiota.

 

Mitä tarjoamme:
Pääset mukaan kasvutarinaamme. Roolissasi olet yksi avainhenkilöistä toteuttamassa sitä. Meillä ideoitasi kuunnellaan, ja voit oikeasti vaikuttaa asioihin. Saat paljon vastuuta mutta myös valtuuksia.

 

Tässä tehtävässä pääset kehittämään ja kehittymään, me tuemme sinua siinä, myös kouluttautumisen osalta.
 

Tarjoamamme kuukausipalkka on kilpailukykyinen ja muutkin perusedut ovat kunnossa.
 

Kiinnostuitko?    

Jos et ilmoituksesta tai kotisivuiltamme löytänyt kaikkia vastauksia kysymyksiisi, voit soittaa Arespartnersin konsultille Kari Kuosmaselle, p. 040 753 3520.

 

Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkapyyntösi viimeistään to 16.12.2021 aikana Arespartnersin verkkosivujen kautta. 
 

Alustavat haastattelut pidämme Vantaalla keskiviikkona 29.12., varaathan päivän alustavasti kalenteriisi, tieto jatkosta tulee hakijoille jouluviikolla.