Roller Mouse mobile

Työskentele mukavasti missä tahansa oletkin!

05/05/2022

Useat meistä työskentelevät monissa eri paikoissa työviikon aikana. Työpisteen vaihteleminen tekee hyvää ja siten vähentää työperäisille vammoille altistumista. Toimiston ulkopuolella työskenneltäessä käytetään kuitenkin paljon kannettavan tietokoneen kosketuslevyä, mikä rasittaa käsivarsia, hartioita, niskaa ja selkää. Ergonomiaan kannattaakin kiinnittää huomiota aina kun työskentelee kannettavan tietokoneen ääressä. RollerMouse mobile on uuden ajan keskitetty hiiri. Se sopii kaikille, olitpa sitten konsultti, matkustava myyntiedustaja tai opiskelija.

 

RollerMouse Mobile perustuu samoihin periaatteisiin kuin markkinoiden johtava RollerMouse-sarja, mutta se on suunniteltu erityisesti toimiston ulkopuolella työskentelyyn. Pieni ja helposti mukana kulkeva RollerMouse Mobile vähentää kivulle ja rasitukselle altistumista. Mattomainen kotelo suojaa RollerMouse Mobilea ja toimii kätevänä rannetukena parantaen ergonomiaa entisestään.

 

Jos teet paljon etätöitä, mutta et halua tinkiä terveydestä ja ergonomiasta, RollerMouse Mobile on täydellinen valinta.

Mahdollistaa luonnollisen työskentelyasennon

Keskitetty hiiri sijoitetaan nimensä mukaisesti keskelle näppäimistön eteen, ja siinä kohdistinta liikutetaan ohjaustangolla. Kun hiiri sijaitsee suoraan kehon edessä, työasento on automaattisesti oikea.

Ehkäisee ja vähentää kipuja

Keskitetty hiiri siirtää työskentelyn alueelle, jossa käsivarret pysyvät lähellä kehoa. Se tarjoaa perinteiseen hiireen verrattuna huomattavasti paremmat mahdollisuudet säilyttää hyvä työskententelyasento.

Vähentää sairauspoissaoloja

Sairauspoissaoloja voidaan vähentää merkittävästi käyttämällä keskitettyä hiirtä, joka mahdollistaa entistä luonnollisemman ja ergonomisemman työskentelyasennon.

Keskitetty hiiri huolehtii ergonomiastasi missä vain oletkin!

Hyvinvoivat työntekijät ovat hyviä työntekijöitä! Kun kivuista pääsee eroon, työhön voi keskittyä täysillä ilman rajoitteita. Elämänlaatu paranee kauttaaltaan, sillä työperäiset kivut eivät katoa vapaa-ajallakaan. Sen sijaan ne häiritsevät koko ajan ja vievät kaikki voimat.

 

Olemme tottuneet tiettyyn ergonomian laatuun toimistossa. Valitettavasti kaikki meistä eivät ota työvälineitä mukaan, jos työskentelemme kotoa käsin tai vaihdamme usein työpistettä. Tosiasiallisesti ergonomia vaikuttaa hyvinvointiimme yhtä paljon myös liikkuvassa toimistossa kuin etätyöpisteessä, kun vaihdat työpistettäsi vähintään kerran viikossa.

 

Jos työskentelet tällä hetkellä keittiön pöydän ääressä kannettavan tietokoneen kanssa, tee itsellesi palvelus ja katso laitteidesi ergonomiaa. Pahin rasitustila syntyy kehollemme, kun kannettavaa tietokonetta käytetään koko päivä ilman erillistä näppäimistöä ja hiirtä. Lisäksi on myös tärkeää nostaa tietokoneesi näyttö silmien tasolle, jotta niskasi ja hartiasi eivät rasitu.

Helposti mukana kulkeva ratkaisu sinulle - osta omasi!

Roller Mouse mobile on suunniteltu kulkemaan mukana ja sen avulla voit saavuttaa ergonomisen työskentelyasennon missä vain työsi teet.