RCK Magazine 2021

Uusi RCK Magazine on julkaistu!

11/05/2021

Uusi numero RCK Magazinesta on ilmestynyt. Siinä tulevaisuustutkija Ilkka Halava maalaa kuvaa, kuinka poikkeusaika on suuri mahdollisuus (lue täältä). Muita mielenkiintoisia näkökulmia tarjoavat RCK Finlandin markkinointijohtaja Joanna Pepper-Koskimo kertoessaan uudesta työarkea tukevasta RCK verkkokaupasta ja toimitusjohtaja Patrik Palatz Canter Oy:stä taustoittaessaan miten tiedonhallinnan avulla vaikutetaan asiakas- ja tuotekokemukseen.

 

RCK Magazine tarjoaa ajankohtaisten ja mielenkiintoisten artikkelien lisäksi laajan ja monipuolisen tuotetieto-osuuden. Uutuutena sähköisestä kuvastosta pääset suoraan tuotetiedoista klikkaamalla RCK verkkokauppaan ostoksille. Klikkaa itsesi sähköiseen RCK Magazineen alla olevasta painikkeesta.

 

RCK Magazine 2021

 

Haluatko painetun RCK Magazinen?

 

Digitaalinen maailma valtaa jalansijaa painetulta, mutta laadukkaalle painetulle materiaalille on paikkansa. Niinpä meidänkin kuvasto on painettu laadukkaalle, aikakausilehtimäiselle paperille.

Haluatko RCK Magazinen toimistolle, kotiin, mökille tai missä ikinä (etä)töitä teetkään? Ota yhteys asiaskasvastaavasi tai lähetä sähköpostia markkinointi@rckfinland.fi ja me lähetämme sinulle kuvaston. Myyjien yhteystiedot löytyvät täältä.