Sharpie kynät

Vapauta luovuutesi ja jätä rohkeasti jälkesi!

27/10/2021

Luovuudesta on arjessa monenlaista hyötyä. Olipa kyseessä kotiaskareiden tekeminen tai kehittämisprojektin vetäminen kummassakin tarvitaan omanlaista ongelmanratkaisukykyä ja ongelmien ratkaisuun taasen tarvitaan luovuutta. 

 

Tutkittaessa luovuuden merkitystä ihmisille, sen on todettu esimerkiksi lisäävän turvallisuuden tunnetta, toimivan puskurina vastoinkäymisissä ja auttavan meitä ottamaan käyttöön laajemmin potentiaalimme.

 

Onkin tärkeää pyrkiä vahvistamaan omaa luovuuttaan. Yksi keino on esimerkiksi piirtäminen ja kirjoittaminen. Värit inspiroivat ja käsinkirjoittaminen auttaa muistamaan asioita. Yksi piirtää ideakarttoja paperille, toinen kirjoittaa tarkan kuvauksen uudesta ideasta ja kolmas hahmottelee aiheesta kaavion. Olipa kyseessä työprojektin brainstorming, palaverissa muistiinpanojen kirjaaminen tai vihkon kulmaan piirtely Sharpien kynät tarjoavat täydellisen jäljen.

Huvitteluun!

Hyötykäyttöön!

Kynillä voi merkitä lähes kaikenlaisiin materiaaleihin, paperin lisäksi mm. muoviin, lasiin ja metalliin. Vain oma mielikuvitus on rajana! Kaipaakovatko esimerkiksi säilytyslaatikot persoonallista nimeämistä tai muistikirjan kansi koristeellista ulkoasua tai mikset vaikka koristelisi omaa kahvimukiasi omilla lempiväreillä. Ja mikä parasta Sharpien Fine tip ja Twin tip kynät kestävät vettä eivätkä värit haalistu.

 

Jätä rohkeasti jälkesi pintaan kuin pintaan!

RCK_quote

Create anything your mind can imagine – for the world to see

RCK_icon_chevron_down
 1. 1056721

  Saatavilla heti
  Sharpie Huopakynä Fine punainen 1,0mm
  1,60 €
 2. 1056722

  Saatavilla heti
  Sharpie Huopakynä Twin Tip 2-päinen Musta 1,0/0,5mm
  2,60 €
 3. 1056723

  Saatavilla heti
  Sharpie Huopakynä Fine musta 1,0mm
  1,60 €
 4. 1056724

  Saatavilla heti
  Sharpie Huopakynä Fine sininen 1,0mm
  1,60 €
RCK_icon_chevron_down