Artline

Artline - merkitsee laadulla

Artline -tuotemerkin valikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin merkintä- ja kirjoitustarpeisiin. Laaja tuotevalikoima sekä kirkkaat, loistavat värit lisäävät käyttömukavuutta ja mahdollistavat luovan työskentelyn. Artlinen tavoite on kehittää kirjoitusvälineitä, jotka ovat houkuttelevia ja mukavia käyttää.

 

Valikoimastamme löytyy mm. merkkaushuopakyniä erilaisilla kärkileveyksillä. Värivaihtoehtoja on useita. Merkkaushuopakynät soveltuvat useimmille materiaaleille kuten paperille, pahville, muoville, kumille ja metallille. Artlinen merkkaushuopakynien piirtojälki kuivuu nopeasti, pysyy eikä haalistu. Väriaine on alkoholipohjainen liuotinväriaine, joka ei sisällä ksyleeniä.

 

Erikoishuopakyniä tarjoamme esim. CD-levyille, pakastamiseen, tekstiilimerkkaukseen jne. Askartelijalle Artline tarjoaa maali- ja kalligrafiakyniä sekä esim. lasille ja keramiikalle soveltuvia Multipen-huopakyniä.

 

 

Artline

 

Ympäristö huomioiden 

Artline-tuotemerkin valmistajalla Shachihatalla on ekologinen valmistusprosessi, jossa puhdistetaan ja käytetään uudelleen väriaineiden ainesosia sekä puhdistetaan valmistusprosessissa käytettyä vettä uudelleenkäyttöä varten. Valmistuksessa syntynyt muovi- ja metallijäte palautuu takaisin valmistusprosessiin raaka-aineeksi. Japanin tehdas pienentää valmistusprosessin aiheuttamia CO2-päästöjä tuottamalla tarvitsemansa energian itse omassa voimalaitoksessaan. Kokonaisuutena valmistusprosessi on ISO 14001-sertifioitu.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan koko Artline-valikoimaamme.

Lähes 50 vuotta sujuvaa viestintää, toimivilla kynillä

Artlinen suosikkituotteet
RCK_icon_chevron_down
 1. 165019

  Saatavilla heti
  Artline Huopakynä EK-90, 2-5 mm viisto musta
  1,26 €
 2. 165438

  Saatavilla heti
  Artline Huopakynä EK-120 20 mm viisto musta
  6,07 €
RCK_icon_chevron_down

Tutustu maahantuomiimme brändeihin

RCK_icon_chevron_down
RCK_icon_chevron_down