Näin kirjaudut uudelle asiakastilillesi Bruce Campbell tai Paperipalvelun verkkokaupan asiakkaana

1. Kirjautuminen asiakastilille

Kirjautuminen asiakastilille uudessa RCK verkkokaupassa on helppoa, kun olet ollut Bruce Campbell tai Paperipalvelun verkkokaupan asiakas. Uuteen kauppaan sinun ei tarvitse rekisteröityä, vaan kirjautua sisään käyttämällä tunnuksenasi sähköpostiosoitetta, joka on aiemmin ollut käyttäjätunnuksesi. 

 

Kirjautuminen

 

1. Paina Unohtuiko salasana? -painiketta.
2. Sinulle avautuu uusi ikkuna, johon kirjoitat sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään ja paina painiketta "Palauta salasana."
3. Saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla voi uudistaa salasanasi. 
4. Sen jälkeen sinut reititetään uuteen RCK verkkokkauppaan. 


Huomioithan, että jatkossa sähköpostiosoite on aina käyttäjätunnuksesi.

 

2. Vanhat asiakastietosi

Kirjautuessasi uuteen RCK verkkokauppaan kohdan 1. mukaisesti aiemmat asiakastietosi kulkevat mukanasi.  Huomioithan, että vanhat tilaukset eivät näy uudessa verkkokaupassa.
 

AsiakastiliUusi tili on helppo käyttää ja antaa mahdollisuuden uusille toimille, kuten voit itse päivittää tilin tietoja esim. lisätä toimitusosoitteita tai luoda lisää käyttäjiä yrityksen sisällä.


3. Käyttäjätunnus muu kuin sähköposti

Mikäli tunnuksesi on ollut muu kuin sähköposti, olethan yhteydessä sähköpostitse markkinointi@rckfinland.fi, niin luomme sinulle uuden käyttäjätunnuksen, jonka voit ottaa helposti käyttöösi kohdan 1. mukaisesti. 

atmerkki

 

4. Helppo käyttää ja me autamme.

Alla olevasta kuvasta pääseet videoon, joka kertoo lyhyesti, kuinka asioit RCK verkkokaupassa. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse markkinointi@rckfinland.fi. 

Me olemme täällä sinua varten.

uusi verkkokauppa

 

Kurkkaa Usein kysytyt kysymykset -sivulle ja  voit löytää myös sieltä vastauksen kysymyksiisi.