Let ́s RCK Together – Nyt alkaa RCK!

RCK Finland tarjoaa kaikki RCKaavan arjen elementit yhdestä osoitteesta. RCK Finland on kotimainen perheyritys, jonka juuret ovat aina 1930-luvulla asti.  Tänä päivänä yritys tarjoaa niin perinteiset työpaikan tarvikkeet ja tärkeät työpäivän elementit kuin huomisen palvelut ja tuotekonseptit. Digitaalinen kehitys esimerkiksi uuden verkkopalvelun muodossa ja uudet aluevaltaukset kuten mobiililaitteiden sekä kannettavien tietokoneiden tietoturvallinen datatyhjennyspalvelu ovat arkeamme ja toteutamme niitä perinteitä kunnioittaen.

 

Yrityksessä työskentelee yli 60 ammattilaista taaten parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Yrityksen logistiikkakeskuksesta Vantaalta lähtee päivittäin reilu tuhat pakettia.  

 


RCK tulee omistajasukujen sukunimistä Rännäli, Campbell & Koskimo ja se kuvastaa myös yrityksen asennetta. Tarkoituksena on saada työ RCKaamaan, eli pitää huolta siitä, että ihmisillä on kaikki tarvittava sujuvan työn tekemiseen.

Anna meidän välittää viestisi!

Parhaimmillaan brändätty tuote on käytössä päivittäin ja muistuttaa antajastaan.

Kierrätä puhelimesi ja säästä luontoa!

Putsaa nurkkasi vanhoista mobiililaitteista. Me autamme pääsemään niistä eroon.

Kaikki RCKaavaan kahvihetkeen!

Huumaava paahteinen kahvintuoksu toivottaa sekä työntekijät että asiakkaat tervetulleiksi.

RCKaavan arjen elementit – kaikki yhdestä osoitteesta

Rokkaava toimisto syntyy tarpeellista henkilökohtaisista- ja yhteisistä välineistä. Perinteisten toimistotarvikkeiden lisäksi tärkeitä elementtejä ovat siivous- ja hygieniatuotteet, ensiapu- ja turvallisuustuotteet – eli kaikki se “itsestään selvä” jonka puuttumisen huomaa vasta kriittisellä hetkellä.

 

Kahvikulttuuri on oleellinen osa suomalaisuutta. Kahvitauko on jopa määritelty lakiimme, ja vieraina vertailemme usein kahvia ja muita tarjoiluja. Siksi väitämme, että kahvihetkiin panostaminen kannattaa aina. Valikoimamme on monipuolinen, käsittäen myös runsaan valikoiman terveellisiä vaihtoehtoja välipaloiksi ja kokoustilanteisiin.

 

Työelämän arkea helpottamaan olemme lisänneet palveluita, jotka tukevat tuotetarjontaamme ja luovat asiakkaan arkeen aikaa ja resursseja. Kun kenenkään ei tarvitse käyttää työaikaansa arjen elementtien mietintään, tilaamiseen, vastaanottamiseen, hallintaan ja järjestämiseen, jokainen voi keskittyä varsinaiseen ydinosaamiseensa. Uskomme tämän parantavan työntekijä-kokemusta ja lisäävän kustannussäästöjä. Ulkoista arkiset elementtisi meille!

 

Jatkamme yhdessä eteenpäin rohkeasti uudistuen ja samalla perinteitä kunnioittaen. Haluamme palvella yhä paremmin, ja saada palvelullamme työpaikat rokkaamaan myös seuraaville sukupolville!

RCK_quote

Tavoitteemme on saada työpaikat RCKaamaan!

SOK - Konseritasolla keskitetyt ostokset

Lassila & Tikanoja

If keltanokkalippis

Tutustu maahantuomiimme brändeihin

RCK_icon_chevron_down
RCK_icon_chevron_down