Office-depot-pääkuva

Office Depot - tuoteperhe toimiston arkeen

Office Depot on yksi maailman suurimmista toimistotarvikealan yrityksistä, jonka ajatuksena on tarjota kaikki toimistooon tarvittava yhdestä paikasta. Näin he auttavat asiakkaita kehittämään prosesseja, olemaan tehokkaampia ja pienentämään hankintakustannuksia. 

 

RCK Finland toimii Suomessa Office Depot -business partnerina, joka antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme omalla merkillä tunnettujen valmistajien luotettavia, laadukkaita toimistotuotteita ja palveluja vaihtoehtona muille yleisesti tunnetuille kansainvälisille tuotemerkeille. Partnerina voimme näin ollen tarjota yhtenäisen tuotevalikoiman asiakkaillemme koko Euroopan alueella.

 

Office Depotin tuotevalikoiman parhaita puolia ovat:

 

 1. Korkealuokkainen vaihtoehto tunnetuille merkkituotteille edulliseen hintaan mutta vähintään yhtä hyvää laatua
 2. Laaja valikoima mahdollistaa yhden kumppanin 
 3. Valmistajat täyttävät valmistuksessaan ja raaka-ainevalinnoissaan tiukat ympäristöystävällisyyteen tähtäävät vaatimukset

 
Ympäristö on meille kaikille tärkeä

 

Newsweek aikakausilehti valitsi Office Depotin vihreimmäksi yritykseksi kolmantena vuonna peräjälkeen. Kaikista teollisuussektoreista Office Depot on yhdeksänneksi vihrein yritys koko Pohjois-Amerikassa.

 

Mikä tekee Office Depotin tuottesta ympäristöystävällisiä?

 

Valikoimasta löytyy esimerkiksi viestilappuja, jotka on valmistettu 100 % kierrätetystä paperista ja joiden liima on vesipohjainen. Valikoimaan kuuluvat niin tavalliset keltaiset viestilaput kuin pastellivärisetkin viestilaput. Kaikki viestilaput täyttävät tiukat laatuvaatimukset: tarttumisominaisuudet, lapun irrottaminen ja uudelleen kiinnittäminen, kirjoitusmahdollisuus, paperin laatu.

 

Korkkitaulut on valmistettu 94 % kierrätetystä korkista ja niiden alumiinikehykset ovat valmistetut 40 % kierrätetystä alumiinista. Tauluja on saatavana kahden kokoisena.

 

Emalipintaisia valkotauluja on kolmea eri kokoa, jokainen on valmistettu 40 % kierrätetystä materiaalista ja niitä tukee 40 % kierrätetystä alumiinista valmistetut kehykset.

 

Lisäksi valikoimaan kuuluu Office Depot –värikasetit. Yli 250 uudelleen valmistettua kasettia, jotka ovat nyt uusissa asiakasystävällisissä pakkauksissa. Pakkauksissa on värikoodit, jotka kertovat helposti tuotteiden yhteensopivuuden. Kasetit täyttävät tiukat laatu- ja ympäristövaatimukset*

 

*Laatu- ja ympäristösertifioinnit kuten ISO9001, 14001 ja Pohjoismainen ympäristö/Joutsenmerkki

 

 

Vastuullisia valintoja

Kaikki mitä työpisteelle tarvitset

Tutustu Office Depotin tuotteisiin
RCK_icon_chevron_down
 1. 185012

  Saatavilla heti
  Office Depot Foldback paperipuristin 41 mm 12 kpl/ras
  1,93 €
 2. 177077

  Saatavilla heti
  Office Depot Nimikorttipidike 90x60 mm klipsi+neula 50 kpl/pak
  12,39 €
 3. 202172

  Saatavilla heti
  Office Depot Pöytälaskin AT-812E valokenno/paristo
  7,71 €
 4. 135143

  Saatavilla heti
  Office Depot Esiteteline A4 T-malli muovia kirkas
  5,59 €
RCK_icon_chevron_down

Tutustu maahantuomiimme brändeihin

RCK_icon_chevron_down
RCK_icon_chevron_down