Herma

Herma - laatua toimistoon

Saksalaisen Herman valikoimasta löydät sopivat tuotteet tulostamiseen, merkintään ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen. Tulostustarroja löytyy joka tarpeeseen, säänkestävistä muovitarroista aina premium tason etiketteihin. Sopivan Herma-tuotteen valinnassa sinua auttaa Herman Label Scout ja tulostamisessa ilmainen Label Assistant Online-palvelu, jolla voit itse suunnitella ja tulostaa Herma-tarrasi.

 

Herma-tuote

 

Herman kohdalla asiakastyytyväisyys ei rajoitu pelkästään tuotteen laatuun. Tuoteominaisuuksien lisäksi lähtökohtana ovat käyttäjien tulostus- ja merkintätarpeet kokonaisuudessaan. Tuloksena on tuotteita, jotka ovat helppoja käyttää ja herättävät käyttäjäuskollisuutta ja luottamusta. Herma on jo yli sadan vuoden ajan pystynyt muuntamaan ideoita täydellisiksi ja loppuun kehitellyiksi tuotteiksi. Herma-tuotteet valmistetaan Saksassa, mutta puhuttaessa itseliimautuvista tuotteista Herman maine on maailmanlaajuinen.


Kaikkien tuotteiden tuotantoa ohjaavat ISO 9001 ja ISO 14001- laatu- ja ympäristösertifikaatit. Herman tulostustarroilla on lisäksi PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes)- sertifiointi osoituksena raaka-aineen ympäristöystävällisestä tuotannosta ja alkuperästä. Herma-tuotteiden valmistuksessa käytetään kloriinitonta valkaisua, liuotinvapaita liimoja ja kierrätysmateriaalia pakkaamiseen.

 

Yli sata vuotta tarroituksia

Laatua ympäristö huomioiden

Tutustu Herman tuotteisiin
RCK_icon_chevron_down
  1. Viherapila

    115550

    Saatavilla heti
    Herma Osoitetarra Premium 8689, A6, 105x148
    52,23 €
RCK_icon_chevron_down

Tutustu maahantuomiimme brändeihin

RCK_icon_chevron_down
RCK_icon_chevron_down