Tilaus- ja toimitusehdot

Täältä löydät Palveluhinnastomme. 

Tilausehdot

RCK Finlandilta tilaaminen on vaivatonta verkkokaupassamme kauppa.rckfinland.fi. Verkkokauppamme palvelee sinua 24/7. Myös asiakaspalvelumme 0207 750 444 / asiakaspalvelu@rckfinland.fi ja yhteyshenkilömme auttavat mielellään sopivan tuotteen ja ratkaisun löytämisessä.

Myyntiehdot

Noudatamme seuraavia myyntiehtoja ellei sopimuksessa tai tarjouksessa ole toisin sovittu.

Hinnat

Hinnat alv 0 %. Hintoihin lisätään arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

Pakkaus

Tuotetietojen yhteydessä mainittua pakkauskokoa (kpl, pak, ras, ltk) pienempää tavaraerää emme toimita. Mikäli tilausmäärä poikkeaa pakkauskoosta, pidätämme oikeuden pyöristää määrän täydeksi pakkaukseksi.

Maksutavat

Laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää netto. Maksuviivästyksistä perimme viivästyskoron 16 %, sekä huomautus- ja perintäkulut. Laskutuslupa myönnetään automaattisen virallisen asiakastietokumppanimme suorittaman luottotarkistuksen jälkeen. Pidätämme oikeuden tarkistaa ja/tai hylätä tilaus ennen kauppasopimuksen syntymistä. Maksuehto14 pv netto, viivästyskorko 16 %

Toimitusehdot

Verkkokaupassa tehdyt tilaukset lähtevät toimitukseen välittömästi niiden saavuttua ja ovat asiakkaalla pääsääntöisesti 1- 2 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Toimitamme tavarat valtakunnallisten kuljetuskumppaneidemme välityksellä. Toimitusmaksu on painoperusteinen. Alle 100 € tilauksista perimme 12 € ympäristölisän.

 

Jälkitoimitukset

Emme toimita alle 30 € jälkitoimituksia. 

 

Näytteet

Näytteeksi lähetetyt tuotteet laskutetaan normaalisti ellei niitä palauteta (tai palautuksesta ilmoiteta) virheettöminä 8 päivän kuluessa.

 

Palautukset

Toimituksillamme on 8 päivän huomautusaika. Jos toimituksessa on virhe, tuote on viallinen tai haluatte palauttaa tuotteen, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@rckfinland.fi, josta saatte palautusasiakirjan liitettäväksi palautukseen sekä tarkemmat palautusohjeet. Huomioittehan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Palautuksia painetuista tuotteista, tilaustuotteista ja perusvalikoiman ulkopuolisista erikoistilauksista, jotka on toimitettu tilauksen mukaisina, otamme vastaan vain siinä tapauksessa, että toimitettu tuote on virheellinen. Takuunalaisten tuotteiden korjauksista ja vaihdoista saa lisätietoja asiakaspalvelustamme.

Omistusoikeudet ja vastuu

Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy tilaajalle luovutushetkellä.

Ylivoimainen este (Force Majeur)

Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa toimitusvastuusta. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta

Takuu

Tuotetiedoissa on kerrottu tuotteen mahdollinen takuuaika. Paketin mukana saamasi lähete toimii takuutodistuksena.

Erimielisyydet

Näihin toimitusehtoihin sekä ostajan ja myyjän väliseen sopimussuhteeseen sovelletaan Suomen lakia. Osapuolten väliset erimielisyydet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.