Ympäristö on meille tärkeä

Tarjoamme laajan valikoiman ympäristömerkin omaavia tuotteita ja palveluita.

Liiketoimintaa ympäristö huomioiden


Me RCK Finland Oy:ssä tiedämme, että yritystoimintaa voi kehittää myös ympäristö huomioiden. Kaikesta toiminnasta aiheutuu aina jonkin verran ympäristövaikutuksia, mutta oikeilla valinnoilla voimme vaikuttaa. Työskentelemme systemaattisesti yrityksemme ympäristövaikutusten vähentämiseksi ja kustannustehokkaiden vaihtoehtojen löytämiseksi. Tästä merkkinä toimintamme on sekä ISO 9001 laatu- että ISO 14001 ympäristösertifioitua. 

 

ISO9001-logo

 

Merkittävimpiä toiminpiteitä ympäristökuormituksen minimoimiseksi ovat tavaravirtojen logistinen hallinnointi, sisältäen ajoreittien suunnittelun, pakkausjätteen minimointi ja kierrätys sekä ympäristövastuullisten tuotteiden suosiminen valikoimassa. Ympäristöpolitiikkamme ei rajoitu pelkästään tuotteiden ympäristövaikutusten arviointiin, vaan ympäristöjärjestelmämme mukaisesti tarkkailun kohteena ovat myös valmistajien ja tavarantoimittajien omat prosessit ja tavat toimia. 


Tarkastelemme myymiemme tuotteiden koko elinkaarta kokonaisuutena, johon kuuluvat raaka-aineet, tuotantoprosessit, pakkaukset, kuljetukset ja tuotteen loppukäyttö aina sen hävittämiseen saakka. Ekologisuuden lisäksi olemme koulutarviketoimittajana kiinnittäneet erityistä huomiota myös tuotteiden käyttöturvallisuuteen. 

 

Olemme merkinneet vähemmän ympäristöä rasittavat tuotteet verkkokaupassamme Viherapila-tunnuksella. Viherapila on oma merkkimme tuotteille, jotka ovat valmistuspaikkansa, materiaalinsa tai kierrätettävyytensä vuoksi ekologisempia vaihtoehtoja. Kaikilla viherapilalla merkityillä tuotteilla on aina vähintään yksi virallinen ympäristömerkki.

 

 

Metsä-fiiliskuva

 

Valikoimissamme on tuhansia tuotteita, jotka ovat ansainneet ymrpäristöstandardeja valmistusprosessin, ekologisuuden tai kestävän kehityksen edistämisen vuoksi. Ympäristömerkinnän tavoitteena on lisätä puolueetonta tietoa tuotteiden ympäristövaikutuksista sekä ohjata tuotteiden valmistusta ja kulutusta ympäristöä säästävään suuntaan. Lisäksi ympäristömerkeillä pyritään ohjaamaan kuluttajien ostopäätöksiä kestävämpään suuntaan.


Tutustu alla ympäristömerkkeihin, joita valikoimissamme olevat tuotteet ovat saaneet.

Tutustu ympäristömerkkeihin

RCK_icon_chevron_down
RCK_icon_chevron_down