viherapila

Viherapila - oma ympäristömerkkimme

Päätökset tuleville sukupolville tehdään nyt. Siksi toimintaamme ohjaa vastuullisuus.

Viherapila on oma merkkimme tuotteille, jotka ovat valmistuspaikkansa, materiaalinsa tai kierrätettävyytensä vuoksi ekologisempia vaihtoehtoja. Viherapilalla merkityillä tuotteilla on yksi tai useampi ympäristöstandardi.

 

Me RCK Finlandissa uskomme, että yritystoiminnan ei tarvitse olla ristiriidassa ympäristönsuojelun kanssa. Kaikesta kulutuksesta aiheutuu ympäristövaikutuksia, mutta oikeilla valinnoilla voi vaikuttaa.

 

Ympäristöpolitiikkamme ei kuitenkaan rajoitu pelkästään tuotteiden ympäristövaikutusten arviointiin, vaan ympäristöjärjestelmämme mukaisesti tarkkailun kohteena ovat myös valmistajien ja tavarantoimittajien omat prosessit ja tavat toimia. RCK:lla on ympäristösertifikaatti ISO 14001.

 

Tarkastelemme sekä omaa että tavarantoimittajiemme toimintaa kokonaisuutena johon kuuluvat raaka-aineet, tuotantoprosessit, pakkaukset, kuljetukset ja tuotteen loppukäyttö aina sen hävittämiseen saakka. Ekologisuuden lisäksi olemme koulutarviketoimittajana kiinnittäneet erityistä huomiota myös tuotteiden käyttöturvallisuuteen.

 

Olemme merkinneet vähemmän ympäristöä rasittavat tuotteet verkkokaupassamme Viherapila-tunnuksella. 

 

 

viherapila-logo

 

Ympäristö huomioiden

Tutustu ympäristömerkkeihin

RCK_icon_chevron_down
RCK_icon_chevron_down